16.5 C
Lviv
05.05.2024
Новороздільська ОТГ

29-річну новороздільчанку засудили за псевдозамінування

За псевдозамінування в центрі Львова мешканку Нового Роздолу увʼязнили на 2 роки

Анастасія Федорцева повідомила про «замінування» будинку на вул. Валовій у Львові

Галицький районний суд Львова виніс вирок мешканці Нового Роздолу Анастасії Федорцевій, яка у 2020 році повідомила про псевдозамінування будинку в центрі Львова. Суд призначив їй два роки ув’язнення.

Інцидент трапився 18 вересня 2020 року. У поліцію зателефонувала анонімна жінка, яка повідомила, що будинку на вул. Валовій, 2 закладена вибухівка. Через повідомлення про замінування з будинку евакуйовували 20 людей. Того ж вечора правооохоронці затримали псевдомінувальницю. Нею виявилась 29-річна мешканка Нового Роздолу Анастасія Федорцева.

У суді Анастасія Федорцева свою провину визнала. Суд встановив, що вона вже була неодноразово судима за інші злочини, тому врахував цей факт при винесені вироку.

22 вересня суддя Галицького райсуду Віталій Радченко визнав Анастасію Федорцеву винною в неправдивому повідомленні про замінування за ч. 1 ст. ст. 259 ККУ та призначив 2 роки позбавлення волі. Цей вирок можна оскаржити в апеляційному суді.

Схожі повідомлення

Друзі, оголошуємо збір коштів на прибання авто для бійців ВО”Тризуб”!

admin3

Посмертна нагорода Руслана ЛЮКОВА

admin2

Загинув новорозділець, солдат-радіотелефоніст

admin2

Затримано групу наркозбувачів із Новоявояворівська – міста, ментально близького Новому Роздолу. Вилучено наркотичні засоби, які на «чорному ринку» коштують 1000 000 гривень

admin3

Про зиму і міські дороги

admin2

Баскетбольні досягнення новороздільських команд

admin2

Залишити коментар