16.5 C
Lviv
02.05.2024
Новороздільська ОТГ

Новорічна ніч у Новороздільській громаді і на Львівщині

Зустріли Новий рік. Скромно і притишено, з розумінням – війна в Україні, і з одним спільним бажанням – Перемоги і Миру у році новому.

“Люди стали свідоміші, розуміють ситуацію, яка у країні у час воєнного стану, відповідно і поводяться, – прокоментував новорічну ніч начальник відділу поліцейської діяльності №1 Стрийського РУП (Новороздільського відділу поліції) Петро Білий. – Ні у Новому Роздолі, ні у навколишніх селах не зафіксовано порушень громадського правопорядку, ані фейєрверків не було, ні якоїсь неадекватної поведінки”.

Та й щодо комендантської години (а працівники поліції активно чергували в громаді), то порушників не виявлено. Можливо, хтось десь повертався додому з гостей, тихо і спокійно. Хоча цей новий рік і не особливо святкували….

Новорічна ніч у Львові та області також минула спокійно

Патрульні опрацювали понад 160 завдань, оформили 24 постанови за порушення ПДР та 7 протоколів на нетверезих керманичів.

Сталися лише дві ДТП, одну з яких, водії оформили за допомогою аварійного комісара.

11 адмінматеріалів винесли на порушників громадського порядку.

На жаль, були виклики і на домашнє насильство. Поліцейські склали 8 термінових заборонних приписів та три протоколи за вчинення домашнього насильства.

Схожі повідомлення

Учениця Новороздільського ЗЗСО №4 – призер обласного етапу мовно-літературного конкурсу Т.Шевченка

admin2

Ювілейний спецвипуск до 70-річчя Нового Роздолу

admin2

Розпочинає роботу група проекту “Відкриваємо внутрішні ресурси!”

admin2

Карітас Новий Розділ опікується внутрішньо переміщеними особами. Розпочато проєкт гарячих обідів

admin2

Розпорядок Різдвяних Богослужінь у Новороздільській громаді

admin2

Новий Розділ: вакцинація стартувала – 24 березня щеплення роблять 50-ти медпрацівникам міської лікарні. Якщо буде залишок вакцин – то й інших бажаючих…

admin3

Залишити коментар