16.5 C
Lviv
02.05.2024
Україна

Смертельне ДТП в ранкових сутінках: у Львові 45-річний водій “Ніссана” збив 64-річну жінку – пішохода, яка померла від отриманих травм

У Львові внаслідок наїзду «Нісана» загинула жінка-пішохід – поліцейські встановлюють обставини.

Як повідомляє пресслужба ГУ Нацполіції України у Львівській області, дорожньо-транспортна пригода сталась сьогодні, 15 листопада, близько 6.30 на вулиці Гетьмана Мазепи.

Як попередньо встановили правоохоронці, водій автомобіля «Нісан», 45-річний мешканець Львова, скоїв наїзд на 64-річну жінку-пішохода, також львів’янку. Внаслідок наїзду жінка отримала травми, від яких померла на місці події.

За фактом слідчі відділу розслідування злочинів у сфері транспорту поліції Львівщини відкрили кримінальне провадження за ч.2 ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Проводиться розслідування, правоохоронці встановлюють обставини події.

Схожі повідомлення

Заблукав на Говерлі…

admin2

Отруїлась ліками: 2-річна львів’янка опинилась у лікарні після вживання пігулок від підвищеного тиску

admin3

На Черкащині юнак святкував Купайла – впав у вогнище

admin2

Газ та електроенергія зі сміття: У Великих Грибовичах біля Львова Нафтогаз та Clear Energy запустили біогазову електростанцію

admin3

Карпати: топ місць, які варто відвідати в Гуцульщині

admin

На Львівщині була загроза ракетної небезпеки: Максим Козицький про добу в області

admin3

Залишити коментар