16.5 C
Lviv
03.05.2024
Україна

14 жовтня – ще й день весіль

14 жовтня в Україні одружились понад 1300 пар.

Бо наші Захисники, справжні чоловіки, які готові взяти на себе відповідальність, тож число весіль 14 жовтня цього року в Україні суттєво зросла – на рушничок щастя ставали переважно Воїни.

У пʼятницю, 14 жовтня, у День захисників та захисниць на Львівщині одружились 82 пари. Загалом у цей день в Україні одружились понад 1300 пар. 

Джерело: Міністерство юстиції України

«Попри війну, тривоги і сльози – сьогодні їхні очі світяться щастям і радістю, а їхні серця об’єднує вогник, що зветься коханням», – йдеться в повідомленні.

Де найбільше зареєстрували шлюбів:

  • Дніпропетровська область – 147 шлюбів;
  • Київ – 142 шлюби;
  • Львівська область – 82 шлюби;
  • Одеська область – 71 шлюб;
  • Вінницька область – 70 шлюбів;
  • Рівненська область – 70 шлюбів.

Нагадаємо, зареєструвати шлюб можна з документами в «Дії». Органи (ДРАЦС) підключили до шерингу електронного паспорта. Тому тепер під час замовлення та отримання адмінпослуг можна показати електронний паспорт у «Дії». Цифрову копію паспорта з е-підписом у «Дії» передаватимуть до сервісу органів державної реєстрації актів цивільного стану. Завдяки шерингу виконуються відразу дві функції – підтвердження особи та отримання необхідних копій.

Офіцерка Євгенія Емеральд, яка нещодавно розповіла про знайомство з коханим-військовим, вийшла за нього заміж.

Перші світлини “свого ідеального весілля” Емеральд виклала в Instagram.

За букет на передовій було колосся пшениці

Обранець снайперки – військовий на ім’я Євген Стипанюк. Пара побралася прямісінько на передовій, 14-го жовтня у День захисника і захисниці, що співпав із днем народження молодого.

На церемонії були присутні побратими молодих

Схожі повідомлення

2000 дол. США – таку суму вимагав одеський зловмисник від військовозобов”язаних, гарантуючи незаконний перетин кордону. Львівські правоохоронці викрили злочинну схему

admin3

Уряд розширив програму «єПідтримка» для вакцинованих

admin2

ЗСУ взяли на озброєння антиматеріальну гвинтівку “Алігатор”.Усі деталі, включаючи ствол, виготовлені українськими зброярами.

admin1

Процес пішов: депутати Львівської обласної ради прийняли рішення про необхідність заборони УПЦ МП на території Львівщини

admin3

У Червонограді правоохоронці викрили громадянина Азербайджану, який незаконно перебував на території України

admin3

Сусіди – від Бога! Про ненавязливе нагадування Лукашенка

admin2

Залишити коментар