16.5 C
Lviv
03.05.2024
Новороздільська ОТГ

Сприяймо, як можемо, волонтерам – їхня діяльність спрямована на потреби ЗСУ. На часі допомогти тим, хто плете маскувальні сітки та виготовляє світильники – обігрівачі

 Лист-звернення до новороздільців та внутрішньо переміщених осіб

Ми всі бачимо колосальні успіхи бійців ЗСУ на російсько – українських фронтах, радіємо до сліз і так само сумуємо за втратами наших захисників. І ми так само знаємо, як багато для потреб українських  військовослужбовців роблять наші волонтери. Особливо вдячні цим небайдужим патріотам  рідної землі наші захисники, яким волонтери доставляють усе необхідне, чого інколи не вистачає бійцям  у коловерті воєнних буднів.

Саме тому звертаюся з великим проханням до всіх мешканців громади, до можновладців, власників великих і малих підприємств підтримувати волонтерський рух, відгукуватися на їхні звернення у сприянні та допомагати.

Зокрема, вартувало б допомогти самоствореній добровільній  спільноті «Ми разом», а це і новороздільчанки різного віку та професій, і внутрішньо переселені особи, які облаштували у приміщенні початкової школи Новороздільського ліцею ім. Володимира Труша майстерню і сумлінно та невтомно плетуть для українських військових маскувальні сітки. Наскільки мені відомо із повідомлень по телевізору та Інтернет – видань, зараз ці «сітки – захисниці»  (так влучно назвали свою продукцію жіночки – волонтерки із «Ми разом» – див. на фото) дуже потрібні нашим бійцям. Можливо, саме тому слід заснувати у місті ще одну майстерню для плетіння маскувальних сіток, а новачків швидко навчили цієї «професії»  волонтерки із цієї спільноти. Або розширити ту, що діє у приміщенні Новороздільського ліцею ім. Володимира Труша.

До речі, як дізнався від однієї з член кинь спільноти «Ми разом», міська влада посприяти у наданні теплішого приміщення для майстерні з плетіння маскувальних сіток у зимовий період.

Наступне прохання. Крайнім часом у Новому Роздолі набирає обертів інша важлива ініціатива – з виготовлення світильників – обігрівачів з металевих банок, які у осінньо – зимовий період потребують військові ЗСУ. Дізнався, що ті, хто долучився до цього «виробництва», потребують парафіну (стеарину) або воску. Ці компоненти недешеві, тому, як вихід, доброчинцям можуть акумулювати кошти на добру справу і закупити ці матеріали для виготовлення світильників – обігрівачів по оптових цінах. Просимо надавати інформацію з цього приводу та пропозиції по тел. 098 736 44 39. Так я собі уявляю вихід із ситуації.

На моє переконання, в цей складний для долі України період волонтери ти повинні всі – починаючи від президента, олігархів, можновладців, до нас, простих громадян. А ще – виявляти нечестивих громадян, які під час війни шукають спосіб збагатитися на людській довірливості .

Слава Україні!

Іван КІЧУРЧАК  

Схожі повідомлення

Новороздільська ОТГ на Львівщині – третя громада в Україні, що приєдналася до «Лідер у Мені»

admin2

Згадаймо у своїх молитвах тих, хто не зможе цього року повечеряти за одним столом зі своїми рідними

admin3

ГРАФІК ВІДКЛЮЧЕНЬ СПОЖИВАННЯ ЕЛЕКТРИЧНОЇ ЕНЕРГІЇ ПО М. НОВИЙ РОЗДІЛ НА 15 грудня 2022 Р. У РАЗІ ВИНИКНЕННЯ ДЕФІЦИТУ ПОТУЖНОСТІ В ЗАХІДНИХ ЕЛЕКТРИЧНИХ МЕРЕЖАХ

admin3

70 новороздільських весен від поетів міста

admin2

16 липня ФК “Новий Розділ” стартує в 2 колі обласного футбольного чемпіонату у виїзній грі з ФК “Сокіл” (Никонковичі)

admin3

Чи є межа у правах журналіста? Думаєте є? А “журналісти” інфоскопу так не думають(((

admin3

Залишити коментар