16.5 C
Lviv
04.05.2024
Стрийщина

Лелека – не винуватець аварії!

Справу щодо резонансного ДТП на Стрийщині скерували до суду

Стрийська місцева прокуратура скерувала до суду обвинувальний акт щодо 44-річного жителя Тернопільської області, якого обвинувачують у порушенні ПДР, що спричинило травми середнього ступеня важкості 30-річного брата водія «Volkswagen» та його 25-річного товариша і смерть 39-річного водія.

Трапилося це ще у липні минулого року на в’їзді в с.Пукеничі (Стрийський район), коли водій автомобіля «Mercedes-Benz» виїхав на зустрічну смугу і зіткнувся з автомобілем «Volkswagen».

Тоді ж у ЗМІ поширили інформацію, що «на в’їзді в селище Пукеничі лелека ледь не влетіла в лобове скло вантажівки. Водій смикнув кермо і виїхав на зустрічну смугу, де зіткнувся з мікроавтобусом. Обидві машини загорілися.

Проте досудовим розслідуванням, інформує пресслужба Львівської обласної прокуратури, було встановлено, що причиною ДТП стала неуважність водія «Mercedes» до зміни дорожньої обстановки і у цього водія була можливість уникнути зіткнення.

Досудове розслідування здійснювали слідчі Стрийського ВП ГУ НП у Львівській області. Санкція інкримінованої статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 8 років.

Схожі повідомлення

ДУ “Львівський ОЛЦ МОЗ України” надає послуги на платній основі з проведення тестування коронавірусної хвороби

admin3

На митниці на Львівщині затримано групу, яка «заробляла» мільйони на пільговому розмитненні авто

admin2

У притулку «Домажир» поповнення: 6 ведмедів, з них – 4 малюки

admin3

Серія “мінувань” у Львові триває: змінили “об’єкт”….

admin2

У Стрию внаслідок наїзду мікроавтобуса травмований велосипедист – поліцейські встановлюють обставини

admin3

Огляд водіїв на предмет сп’яніння

admin3

Залишити коментар