16.5 C
Lviv
23.04.2024
Стрийщина

Лелека – не винуватець аварії!

Справу щодо резонансного ДТП на Стрийщині скерували до суду

Стрийська місцева прокуратура скерувала до суду обвинувальний акт щодо 44-річного жителя Тернопільської області, якого обвинувачують у порушенні ПДР, що спричинило травми середнього ступеня важкості 30-річного брата водія «Volkswagen» та його 25-річного товариша і смерть 39-річного водія.

Трапилося це ще у липні минулого року на в’їзді в с.Пукеничі (Стрийський район), коли водій автомобіля «Mercedes-Benz» виїхав на зустрічну смугу і зіткнувся з автомобілем «Volkswagen».

Тоді ж у ЗМІ поширили інформацію, що «на в’їзді в селище Пукеничі лелека ледь не влетіла в лобове скло вантажівки. Водій смикнув кермо і виїхав на зустрічну смугу, де зіткнувся з мікроавтобусом. Обидві машини загорілися.

Проте досудовим розслідуванням, інформує пресслужба Львівської обласної прокуратури, було встановлено, що причиною ДТП стала неуважність водія «Mercedes» до зміни дорожньої обстановки і у цього водія була можливість уникнути зіткнення.

Досудове розслідування здійснювали слідчі Стрийського ВП ГУ НП у Львівській області. Санкція інкримінованої статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 8 років.

Схожі повідомлення

Знову непоправна втрата на Стрийщині

admin3

Шахрай із тюрми “продавав” військову амуніцію

admin2

Наш земляк – український посол у Польщі

admin2

Поблизу Янівського цвинтаря червона “Тойота” вбила пішохода на переході

admin2

На Стрийщині перевіряють захисні споруди, які мають забезпечувати укриття населення

admin3

Тіло на березі річки Стрий поблизу Жидачева пролежало кілька місяців

admin2

Залишити коментар