16.5 C
Lviv
18.05.2024
Україна

ЗСУ вдарили по окупаційному пункту управління на Херсонщині. 2 російські генерали ліквідовані, – розвідка

23 квітня 2022 року.

22 квітня 2022 року ЗС України завдали нищівного удару по передовому пункту управління 49 Загальновійськової Армії російських окупаційних військ у Херсонській області.

Як інформує Цензор.НЕТhttps://censor.net/ua/n3336278, про це повідомляють у Головному управлінні розвідки Міноборони України.

“22 квітня 2022 року ЗС України завдали нищівного удару по передовому пункту управління 49 Загальновійськової Армії російських окупаційних військ, який всупереч бойовим настановам та здоровому глузду було розміщено на незначному віддаленні від лінії бойового зіткнення у Херсонській області”, – йдеться у повідомленні.

За даними розвідки, результат ураження — ППУ 49А знищено, два генерали окупантів ліквідовано, один – важкопоранений, у критичному стані евакуйований. Персональні дані уточнюються.

” Воєнна розвідка продовжує пошук важливих цілей для завдання максимальної шкоди окупантам на нашій Українській землі!”, – звітують у ГУР МО. 

Схожі повідомлення

Що таке віртуальний номер?

admin

“Герої не вмирають!” – тепер бухло…

admin3

Цікаво, чи багато з тих, у кого до Пороха було “многа вапросав”, усвідомлюють тепер від чого врятували нас Мінські угоди в 2014?

admin3

Смертельна автотроща поблизу Львова : внаслідок зіткнення автівок «ВАЗ 2105», «Івеко» та «Опель Віваро» загинули водій та пасажир “Жигулів”

admin3

Смертельна ДТП: у перекинутій в кюветі автівці загинула 12-річна дівчинка, а 34-річна водійка «Skoda Rumster» та ще дві маленькі пасажирки 8 та 9 років отримали травми

admin3

У Самборі правоохоронці розслідують обставини смерті 12-річного хлопця. Попередня версія – отруєння чадним газом

admin3

Залишити коментар