16.5 C
Lviv
06.05.2024
Україна

ЗСУ вдарили по окупаційному пункту управління на Херсонщині. 2 російські генерали ліквідовані, – розвідка

23 квітня 2022 року.

22 квітня 2022 року ЗС України завдали нищівного удару по передовому пункту управління 49 Загальновійськової Армії російських окупаційних військ у Херсонській області.

Як інформує Цензор.НЕТhttps://censor.net/ua/n3336278, про це повідомляють у Головному управлінні розвідки Міноборони України.

“22 квітня 2022 року ЗС України завдали нищівного удару по передовому пункту управління 49 Загальновійськової Армії російських окупаційних військ, який всупереч бойовим настановам та здоровому глузду було розміщено на незначному віддаленні від лінії бойового зіткнення у Херсонській області”, – йдеться у повідомленні.

За даними розвідки, результат ураження — ППУ 49А знищено, два генерали окупантів ліквідовано, один – важкопоранений, у критичному стані евакуйований. Персональні дані уточнюються.

” Воєнна розвідка продовжує пошук важливих цілей для завдання максимальної шкоди окупантам на нашій Українській землі!”, – звітують у ГУР МО. 

Схожі повідомлення

СБУ завершила безпекові заходи на території об’єктів УПЦ (МП) у Львівській області: виявлено антиукраїнську літературу, що пропагує міжконфесійну ворожнечу

admin3

Близьке коло господаря Кремля. Ігри Шойгу і Пригожина як вони є.

admin2

Який гірський Merida вам підходить?

admin

Водію автомобіля «Nissan Note», який 10 листопада скоїв наїзд на школяра і травмував його, слідчі повідомили про підозру

admin3

На сході України загинула 24-річна сержантка з Херсонщини

admin2

Загинув Тарас “Сихівський” Березюк – націоналіст та відданий фанат львівських “Карпат”

admin3

Залишити коментар