16.5 C
Lviv
02.05.2024
Стрийщина

Вночі новороздільські вогнеборці ліквідували пожежу в гаражі будинку у с. Берездівці

Безумовно, і близька відстань від місця інциденту, а також і професійна вправність рятувальників 11-ї державної пожежно-рятувальної частини  6-го державного пожежно – рятувального загону ГУ ДСНС України у Львівській області, яка розташована неподалік с. Березівці, зумовили оперативну ліквідацію пожежі у гаражі приватного будинку.

Зокрема, як повідомив редакцію начальник вказаної  пожежно-рятувальної частини  Василь Паращук, 10 грудня о 00:21 до Служби порятунку “101” надійшло повідомлення про пожежу в с.Берездівці, Стрийського району.  Пожежа виникла в приміщенні гаражу, розміром 11х9м, який знаходиться на цокольному поверсі житлового будинку.До місця виклику оперативно виїхали рятувальники 11-ої державної пожежно-рятувальної частини м. Новий Розділ.

Слід відзначити, що  через сильне задимлення вогнеборцям довелось працювати у спеціальних апаратах захисту органів дихання та зору.

Пожежу локалізовано о 00:31 та ліквідовано о 00:37 в складі ланки газодимозахисної служби.

Внаслідок пожежі вогнем знищено речі домашнього вжитку на площі 10 кв.м.

До ліквідації пожежі залучили 5 чоловік особового складу – Юрія Благуту та, Любомира Костура, Андрія Мирончика, Тараса Росяка, Андрія Ковалика та 1 одиницю спецтехніки.

Внаслідок пожежі ніхто не постраждав. Обставини події та причина виникнення пожежі встановлюються.

Схожі повідомлення

Справу лікаря-кардіолога-хабарника передано до суду

admin2

Пожежа в Ходорові

admin2

Є надія, що путіну лишилося недовго

admin2

У Червонограді затримали 32-річного вбивцю 72-літнього чоловіка

admin2

Поліцейський гелікоптер доставив важкохворого з Ходорова

admin2

НЕ ДАЙТЕ СЕБЕ ОШУКАТИ проросійським структурам  ГО «Громадський правозахист», ГО «Союз православних журналістів», ГО «Союз православних братств України і Росії» та іншим

admin3

Залишити коментар