16.5 C
Lviv
19.04.2024
Стрийщина

Вночі новороздільські вогнеборці ліквідували пожежу в гаражі будинку у с. Берездівці

Безумовно, і близька відстань від місця інциденту, а також і професійна вправність рятувальників 11-ї державної пожежно-рятувальної частини  6-го державного пожежно – рятувального загону ГУ ДСНС України у Львівській області, яка розташована неподалік с. Березівці, зумовили оперативну ліквідацію пожежі у гаражі приватного будинку.

Зокрема, як повідомив редакцію начальник вказаної  пожежно-рятувальної частини  Василь Паращук, 10 грудня о 00:21 до Служби порятунку “101” надійшло повідомлення про пожежу в с.Берездівці, Стрийського району.  Пожежа виникла в приміщенні гаражу, розміром 11х9м, який знаходиться на цокольному поверсі житлового будинку.До місця виклику оперативно виїхали рятувальники 11-ої державної пожежно-рятувальної частини м. Новий Розділ.

Слід відзначити, що  через сильне задимлення вогнеборцям довелось працювати у спеціальних апаратах захисту органів дихання та зору.

Пожежу локалізовано о 00:31 та ліквідовано о 00:37 в складі ланки газодимозахисної служби.

Внаслідок пожежі вогнем знищено речі домашнього вжитку на площі 10 кв.м.

До ліквідації пожежі залучили 5 чоловік особового складу – Юрія Благуту та, Любомира Костура, Андрія Мирончика, Тараса Росяка, Андрія Ковалика та 1 одиницю спецтехніки.

Внаслідок пожежі ніхто не постраждав. Обставини події та причина виникнення пожежі встановлюються.

Схожі повідомлення

ПІДВИЩЕННЯ   ПЕНСІЙ   З   01.03.2023

admin3

Цілитимуться на Львів та Дрогобич: розвідка Естонії

admin2

Біля Львова втопився юнак

admin2

Поліцейський гелікоптер доставив важкохворого з Ходорова

admin2

Назарія Романчука звільнили

admin2

«Я буду боротися за свою родину та свою землю, доки війна не закінчиться нашою перемогою доброволець бригади «Лють» Роман Глушко зі Стрия

admin3

Залишити коментар