16.5 C
Lviv
02.05.2024
Україна

«Я – інвалід, я віддаю сестрі свою пенсію, допомагаю. Вона мене соромиться, а також б’є..»

За неназваного історію розповів науковець Олександр Коляда.

“Зараз про таких, як я, кажуть “людина з інвалідністю”. Десь кажуть. Але не у нас. Я – інвалід. Живу з сестрою. У неї велике господарство, а я як можу допомагаю, віддаю їй всю свою пенсію. Але вона соромиться мене. Як хто прийде до неї – зачиняє мене в льосі і не випускає, поки гості не підуть. А якщо починаю суперечити, вона б’є мене лозиною по пальцях і знову заганяє в льох. Я знаю, де вона ховає ключ, але дістати його не можу. Я – інвалід…”

Ця та ще 15 реальних історій увійшли в кампанію проти домашнього насильства “Річ у тім”, яку здійснює Національна поліція України.

Схожі повідомлення

8-річний львівський волонтер Юрій Напора , який співаючи вулицями міста зібрав на потреби ЗСУ понад 1 млн грн, на матчі “Руху” із ужгородським “Минаєм” виконав на “Арені Львів” гімн України

admin3

ПРО ВАЖЛИВЕ

admin3

Поблизу с. Угерсько дерево впало на дорогу і перешкоджало руху транспорту. Рятувальники швидко прибрали перепону на трасі “Київ – Чоп”

admin3

Ще 16 вересня правоохоронці викрили зловмисників під час незаконної порубки лісу. Натепер слідчі поліції Львівщини повідомили учасникам організованої групи про підозру у вчиненні кримінального порушення, яке спричинило тяжкі наслідки

admin3

Смертю хоробрих у бою з російськими загарбниками поліг мешканець Стрийщини – Роман ГАНИЧ з Ходорова

admin3

Львівський “Імпактбус” – перший в Україні мобільний молодіжний центр

admin2

Залишити коментар