16.5 C
Lviv
03.05.2024
Україна

Наталка Діденко: «В Україну заходить похолодання!»

Таке повідомлення декілька годин тому розмістила на своїй сторінці авторитетна синоптикиня Наталя Діденко. У своєму конкретному стилі, який собі уподобав її улюблений домашній кіт Апельмон, пані Наталя, немов по поличках, розклала прогноз погоди на найближчі дні. Отже:

«Температура повітря у нічні години опускатиметься до 2-8 градусів морозу, на Сході впродовж тижня місцями до -8-11 градусів.

Та й вдень буде не літній мед, максимально лише 0+5 градусів.

Трохи вищою очікується температура повітря в західних областях (карта), вночі близько нуля, вдень +4+10, на Закарпатті +7+11 градусів.

Антициклон поки що втримує суху погоду – 16-го листопада опади малоймовірні.

У Києві у вівторок очікується холодна суха погода. Найближчої ночі похолодає до -5 градусів, завтра вдень буде не вище +2, +3 градусів.

Опади підсунуться до нашої території у четвер, 18-го листопада, а впродовж 19 листопада. на День працівників української гідрометслужби, і також протягом 20-го листопада в Україні очікується нестійка несприятлива погода із дощем, мокрим снігом та поривчастим вітром.

Відповідно, сильно стрибатиме атмосферний тиск.

Тому, враховуючи прийдешнє похолодання, потім кандібобери із атмосферним тиском, потім дощ із снігом, колючий вітер, і нарешті на найближчі вихідні, 20-21 листопада, невелике знову потепління (але це лише між нами)) – голови, судини, рівновагу психологічну й фізичну побережіть особливо дбайливо».

Будьмо здорові!

Схожі повідомлення

Пакети інтернет послуг та телебачення – переваги для клієнтів Linkcom

admin

Покоління загублене в часі

admin3

Які фрукти, ягоди та овочі потрібно їсти влітку

admin

Водій автівки збив 11-річного хлопчика на самокаті. Підліток – у лікарні, щодо винуватця ДТП проводиться досудове розслідування

admin3

Одна холодна зима

admin3

Як використовувати екстракти для пива?

admin

Залишити коментар