16.5 C
Lviv
20.04.2024
Україна

Наталка Діденко: «В Україну заходить похолодання!»

Таке повідомлення декілька годин тому розмістила на своїй сторінці авторитетна синоптикиня Наталя Діденко. У своєму конкретному стилі, який собі уподобав її улюблений домашній кіт Апельмон, пані Наталя, немов по поличках, розклала прогноз погоди на найближчі дні. Отже:

«Температура повітря у нічні години опускатиметься до 2-8 градусів морозу, на Сході впродовж тижня місцями до -8-11 градусів.

Та й вдень буде не літній мед, максимально лише 0+5 градусів.

Трохи вищою очікується температура повітря в західних областях (карта), вночі близько нуля, вдень +4+10, на Закарпатті +7+11 градусів.

Антициклон поки що втримує суху погоду – 16-го листопада опади малоймовірні.

У Києві у вівторок очікується холодна суха погода. Найближчої ночі похолодає до -5 градусів, завтра вдень буде не вище +2, +3 градусів.

Опади підсунуться до нашої території у четвер, 18-го листопада, а впродовж 19 листопада. на День працівників української гідрометслужби, і також протягом 20-го листопада в Україні очікується нестійка несприятлива погода із дощем, мокрим снігом та поривчастим вітром.

Відповідно, сильно стрибатиме атмосферний тиск.

Тому, враховуючи прийдешнє похолодання, потім кандібобери із атмосферним тиском, потім дощ із снігом, колючий вітер, і нарешті на найближчі вихідні, 20-21 листопада, невелике знову потепління (але це лише між нами)) – голови, судини, рівновагу психологічну й фізичну побережіть особливо дбайливо».

Будьмо здорові!

Схожі повідомлення

Як вибрати кросівки під сукню: порада модельєра

admin

Іноземця, який після наїзду на 11-річного хлопчину у Великих Мостах, прямував у напрямок українсько – польського кордону, затримано на Волині

admin3

Начальник Львівської ОВА вручив державні нагороди рідним воїнів, які загинули, захищаючи Україну

admin3

Щедрий подарунок дрогобицьких волонтерів – військово- клінічному центру Західного регіону

admin3

Пожежа у вагоні пасажирського поїзда «Київ – Ужгород» на вокзалі у Львові: ніхто не постраждав

admin3

Хитрі на видумку “ухилянти” від служби в ЗСУ з Харківщини не врахували, що львівські правоохоронці більш “хитріші”, отож вони професійно викрили “сачків” від мобілізації

admin3

Залишити коментар