16.5 C
Lviv
05.05.2024
Україна

Матраци Доктор Хелс: з турботою про ваше здоров’я

Біль в області хребта, втома, млявість і ломота в м’язах – явні ознаки неякісного спального місця. Крім дискомфортних відчуттів, відпочинок на поганому матраці може привести до поганого самопочуття, дратівливості і нестачі енергії.

Матрасы Доктор Хелс  виконані з матеріалів високої якості, які відповідають вимогам сучасної медицини і мають ортопедичні характеристики. Завдяки правильній підтримці опорно-рухового апарату, спляча людина приймає анатомічно-правильну позу, м’язи розслабляються, а організм відновлює свій енергетичний ресурс.

Матраци доктор Хелс: в чому переваги ортопедичної продукції від бренду ЕММ

Ортопедичні матраци ЕММ розроблені спільно з фахівцями з Інституту патологій опорно-рухового апарату. Завдяки матраців Доктор Хелс, можна позбутися від таких серйозних захворювань, як остеохондроз і патології шийного відділу. Крім цього, лікарі рекомендують спати на ортопедичної продукції лінійки тим, хто переніс травми хребта і знаходиться на стадії реабілітації.

У колекції також можна знайти подушки Doctor Health, завдання яких – зняти зайву напругу з м’язів шиї. Форма подушки не перешкоджає нормальному кровообігу, дозволяючи крові вільно циркулювати і забезпечувати киснем життєво важливі органи.

Які технології та матеріали використовуються при створенні ортопедичних матраців ЕММ?

Продукція Доктор Хелс від відомого виробника матраців в Україні фабрики ЕММ створена на основі:

  • Інноваційної технології Про-Актив. Її особливість в наявності великої кількості елементів пористої структури, які беруть індивідуальну форму тіла сплячого.
  • Меморі Фоам – осередків з ефектом пам’яті. Вони здатні запам’ятовувати не тільки вагу, але і температуру тіла людини, щоб в подальшому підлаштовуватися під його індивідуальні особливості.
  • Ортопедичного матеріалу, який надійно підтримує хребет під час сну.
  • Системи вентиляції, яка забезпечує хороший повітрообмін всередині вироби.
  • Матеріалу Бі-Форм, який поглинає надлишки вологи, не дозволяючи хвороботворним бактеріям розмножуватися усередині і на поверхні виробу.

Де можна знайти найбільш затребувані моделі колекції?

Продукція Доктор Хелс на офіційному сайті компанії ЕММ відповідає всім стандартам безпеки і якості. На сайті українського бренду ви можете знайти популярні моделі колекції:

  • Матрац Orthopedic Balance Duo New / Ортопедік Баланс Дуо
  • Матрац Orthopedic Balance New / Ортопедік Баланс
  • Матрац Orthopedic Senso New / Ортопедік Сенсо
  • Матрац Orthopedic Maxi Effect New / Ортопедік Максі Ефект

В інтернет-магазині www.emm-sale.com.ua кожен бажаючий зможе знайти з урахуванням його вимог до матраца. Наприклад, матрас Orthopedic Comfort  створений на основі ортопедичної піни та інших міцних матеріалів, поєднання яких допоможе кожному сантиметру вашого тіла розслабитися. Повноцінний відпочинок – це запорука гарного самопочуття, як фізичного, так і психологічного, тому покупка якісного матраца – відмінний спосіб подбати про своє здоров’я.

Схожі повідомлення

На Кубку світу з шахів зіграють знамениті стриянки – сестри Музичук

admin2

25-річний шахрай із Запоріжжя організував у Львові схему видурювання у громадян коштів у соцмережах. Поліцейські викрили афериста

admin3

Автомобілі з США, Канади та Європи: що потрібно знати

admin

Онлайн-магазини будівельних матеріалів у Львові: переваги та ризики

admin

2000 дол. США – і ти на бажаній посаді в Західному мінрегіонуправлінні Мінюсту. Утім, львівські поліцейські викрили зловмисника

admin3

Б/у Iphone: Розгляд переваг та поради з вибору, щоб зробити інформований крок в світ якісних смартфонів

admin

Залишити коментар