16.5 C
Lviv
26.04.2024
Україна

Комфортні сезонні та щоденні поїздки в Кирилівку з Дніпра

Відпочинок на Азовському морі користується великим попитом не тільки завдяки доступній вартості, але й безлічі цікавих розваг. Поїздки в Кирилівку з Дніпра https://dnepr-tur.com.ua/ua/dnepr-kirillovka здійснюються мікроавтобусами та комфортними автобусами за мінімально короткий час. Вартість поїздки невисока, а при наявності організованої групи перевізник надає знижки.

Що подивитися

Відпочинок в Кирилівці користується популярністю завдяки унікальному природному ландшафту та наявності безлічі зон відпочинку й розваг. Він може стати цікавим місцем проведення часу в будь-яку пору року, але особливо привабливий, звичайно, влітку. Кирилівка цікава не тільки можливістю купання в морі та іграми на пляжі. Тут багато місць, які варто відвідати.

Наприклад, аквапарк «Острів скарбів» – найбільший в Україні. У ньому зібрані:

  • 18 дитячих та 16 дорослих атракціонів;
  • 8 басейнів, площа найбільшого з них складає 1720 квадратних метрів.

На території аквапарку функціонують піцерії, кафе і ресторани. Дельфінарій «Оскар» припаде до душі дорослим і дітям. Його відвідування можна поєднати з відпочинком в аквапарку, оскільки вони розташовані поблизу. Щодня до уваги відвідувачів пропонується шоу-програма за участю дельфінів і морських котиків. Кожен має можливість поплавати з ними, зняти відео та сфотографуватися.

Для тих, хто цікавиться козацтвом та кінним спортом, є можливість:

  • відвідати «Кінний цирк» в Кирилівській січі;
  • подивитися виставу за участю коней;
  • познайомитися з життям козаків або навіть взяти участь у посвячення в козаки.

Весело та цікаво провести час можна в «Луна-парку», для активної розваги в якому встановлено колесо огляду, дитячі та дорослі атракціони, ігрові автомати.

Любителям історії будуть цікаві екскурсії, наприклад, в заповідник Асканія-Нова, Національний заповідник Хортиця, на Кам’яну могилу – унікальне місце, що дозволяє доторкнутися до минулого, зазирнути в печери або на вершину пагорба, відчути на собі силу часів. Недалеко від Кирилівки знаходиться величезний заповідник на острові Бірючий, в якому в природному середовищі живуть олені, муфлони, коні й птиці.

Поціновувачі активного відпочинку знайдуть багато розваг на свій смак:

  • серфінг;
  • кайтбординг.

На пляжі абсолютно недорого можна взяти напрокат дошку з повітряним змієм або вітрилом та необхідні аксесуари.

Як дістатися

Щоденні та сезонні поїздки до Кирилівки з Дніпра здійснюються компанією «Dnepr-tur». Її цінують не тільки за доступну вартість послуг, але й за високу їх якість. Пасажирські перевезення “Dnepr-tur” – відпочинок починається вже в дорозі!

Схожі повідомлення

“НАТО нас зрадило”?

admin3

Ще 16 вересня правоохоронці викрили зловмисників під час незаконної порубки лісу. Натепер слідчі поліції Львівщини повідомили учасникам організованої групи про підозру у вчиненні кримінального порушення, яке спричинило тяжкі наслідки

admin3

Чудодійний порятунок тяжко раненого воїна з Львівщини

admin2

Для яких платників єдиного податку є обов’язковим застосування РРО чи ПРРО з 1 січня 2022 року?

admin3

Злодій зарився у сніг, переховуючись від поліції.

admin1

Бутусову відмовили в акредитації на пресконференцію Зеленського

admin3

Залишити коментар