16.5 C
Lviv
26.04.2024
Україна

Матраци Доктор Хелс: з турботою про ваше здоров’я

Біль в області хребта, втома, млявість і ломота в м’язах – явні ознаки неякісного спального місця. Крім дискомфортних відчуттів, відпочинок на поганому матраці може привести до поганого самопочуття, дратівливості і нестачі енергії.

Матрасы Доктор Хелс  виконані з матеріалів високої якості, які відповідають вимогам сучасної медицини і мають ортопедичні характеристики. Завдяки правильній підтримці опорно-рухового апарату, спляча людина приймає анатомічно-правильну позу, м’язи розслабляються, а організм відновлює свій енергетичний ресурс.

Матраци доктор Хелс: в чому переваги ортопедичної продукції від бренду ЕММ

Ортопедичні матраци ЕММ розроблені спільно з фахівцями з Інституту патологій опорно-рухового апарату. Завдяки матраців Доктор Хелс, можна позбутися від таких серйозних захворювань, як остеохондроз і патології шийного відділу. Крім цього, лікарі рекомендують спати на ортопедичної продукції лінійки тим, хто переніс травми хребта і знаходиться на стадії реабілітації.

У колекції також можна знайти подушки Doctor Health, завдання яких – зняти зайву напругу з м’язів шиї. Форма подушки не перешкоджає нормальному кровообігу, дозволяючи крові вільно циркулювати і забезпечувати киснем життєво важливі органи.

Які технології та матеріали використовуються при створенні ортопедичних матраців ЕММ?

Продукція Доктор Хелс від відомого виробника матраців в Україні фабрики ЕММ створена на основі:

  • Інноваційної технології Про-Актив. Її особливість в наявності великої кількості елементів пористої структури, які беруть індивідуальну форму тіла сплячого.
  • Меморі Фоам – осередків з ефектом пам’яті. Вони здатні запам’ятовувати не тільки вагу, але і температуру тіла людини, щоб в подальшому підлаштовуватися під його індивідуальні особливості.
  • Ортопедичного матеріалу, який надійно підтримує хребет під час сну.
  • Системи вентиляції, яка забезпечує хороший повітрообмін всередині вироби.
  • Матеріалу Бі-Форм, який поглинає надлишки вологи, не дозволяючи хвороботворним бактеріям розмножуватися усередині і на поверхні виробу.

Де можна знайти найбільш затребувані моделі колекції?

Продукція Доктор Хелс на офіційному сайті компанії ЕММ відповідає всім стандартам безпеки і якості. На сайті українського бренду ви можете знайти популярні моделі колекції:

  • Матрац Orthopedic Balance Duo New / Ортопедік Баланс Дуо
  • Матрац Orthopedic Balance New / Ортопедік Баланс
  • Матрац Orthopedic Senso New / Ортопедік Сенсо
  • Матрац Orthopedic Maxi Effect New / Ортопедік Максі Ефект

В інтернет-магазині www.emm-sale.com.ua кожен бажаючий зможе знайти з урахуванням його вимог до матраца. Наприклад, матрас Orthopedic Comfort  створений на основі ортопедичної піни та інших міцних матеріалів, поєднання яких допоможе кожному сантиметру вашого тіла розслабитися. Повноцінний відпочинок – це запорука гарного самопочуття, як фізичного, так і психологічного, тому покупка якісного матраца – відмінний спосіб подбати про своє здоров’я.

Схожі повідомлення

Переваги каркасних будинків

admin

Нові “оцінки”-букви для школярів 1-4 класів

admin2

Де найбільш затребувані нітрилові рукавички та як їх швидко обрати?

admin

Окупанти підірвали Каховську ГЕС

admin2

Чинники, що впливають на зміну ціни лінолеуму

admin

Начальник Львівської ОВА вручив державні нагороди рідним воїнів, які загинули, захищаючи Україну

admin3

Залишити коментар