16.5 C
Lviv
17.05.2024
Стрийщина

Поліцейські взяли під варту 38-річного зловмисника зі Стрия за підозрою у вчиненні серії крадіжок з будинків та квартир – у Ходорові, селах Мазурівка та Гірне

Про це йдеться у повідомленні на сторінці “Поліція Львівської області” у Facebook з посиланням на Стрийське районне управління поліції:

Загалом підозрюваний причетний до шести крадіжок. За скоєне йому загрожує покарання – до восьми років позбавлення волі.

Як встановили оперативники кримінальної поліції спільно з слідчими Стрийського районного управління поліції, кілька місяців тому 38-річний житель райцентру проник на територію домогосподарства, що належить мешканцю села Мазурівка та заволодів майном з будинку, з господарських споруд на загальну суму більше 10 тисяч гривень.

У той самий період в місті Ходорові зловмисник проник у квартиру, розташовану на першому поверсі одного з будинків, звідки виніс побутову техніку та інше майно загальною вартістю 25,5 тисяч гривень.

30 січня підозрюваний викрав грошові кошти та майно на майже 15 тисяч гривень з житлового будинку у селі Гірне, а 20 березня – скоїв крадіжку з будинку у селі Загірне, заволодівши грошовими коштами та банківською карткою господаря, з якої в подальшому зняв гроші. Сума збитків за цим епізодом становить більше ніж 22,5 тисячі гривень.

Також встановлено, що зловмисник перебував у розшуку за підозрою у причетності до ще двох крадіжок з помешкань громадян, скоєних раніше.

Слідчі територіального підрозділу поліції, за процесуального керівництва Стрийської окружної прокуратури, повідомили йому про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч.4 ст.185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України та ч.1 ст.357 (Викрадення, привласнення, вимагання документів, штампів, печаток, заволодіння ними шляхом шахрайства чи зловживання службовим становищем або їх пошкодження) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання, передбачене санкціями статей – позбавленням волі на строк до восьми років.

Досудове розслідування триває, за рішенням суду підозрюваний перебуває під ватрою.

Схожі повідомлення

ДТП з трьома авто і юними водіями

admin2

На яких дорогах Львівщини встановили “засоби заспокоєння руху”

admin2

У кого і на скільки зростуть пенсії з 1 січня  2024 року

admin3

9 січня у с. Дуліби на Стрийщині внаслідок ДТП загинув пасажир “швидкої” – 80-річний пацієнт

admin3

Після реконструкції Стрийський стадіон зможе приймати 3 тисячі глядачів

admin3

У Стрийському районі поліцейські взяли під варту місцевого мешканця за підозрою у збуті «канабісу»

admin3

Залишити коментар