16.5 C
Lviv
01.05.2024
Стрийщина

У Стрийському районі поліцейські-вибухотехніки знешкодили збиту ворожу крилату ракету Х-101

Крилату ракету Х-101, одну з багатьох, які російські агресори запустили по Україні в ніч на 7 лютого, збили бійці ППО і невдовзі її було виявлено в полі неподалік одного з сіл Стрийського району.

Зокрема, як йдеться у повідомленні пресслужби ГУ Нацполіції України у Львівській області, бойова частина ракети вагою 400 кілограмів не здетонувала, до її знешкодження були задіяні спеціалісти-вибухотехніки Управління вибухотехнічної служби поліції Львівщини спільно з піротехніками ДСНС у Львівській області.

«Кожен випадок індивідуальний, тому вимагає точності, уважності, ретельного попереднього вивчення об’єкта та акуратної роботи спеціалістів. У цьому конкретному випадку правильним рішенням було – знешкодити бойову частину ракети шляхом контрольованого підриву. Ми відтранспортували її у спеціально підготовлене безпечне місце, засипали землею для гасіння вибухової хвилі та зменшення розльоту засобів ураження, піля чого підірвали. Все пройшло штатно», – розповів т.в.о.начальника Управління вибухотехнічної служби поліції Львівщини полковник поліції Андрій Штангрет.

Схожі повідомлення

Чи є обмеження розірвання шлюбу в період вагітності або протягом одного року після народження дитини?

admin3

День жалоби за загиблим Героєм на Жидачівщині

admin2

Автобус потрапив в ДТП біля с. Верчани

admin2

“Джура” у Стрийському районі – срібло у новороздільських ліцеїстів

admin2

Рятувальник з Ходорова врятував життя водію

admin2

НЕ ДАЙТЕ СЕБЕ ОШУКАТИ проросійським структурам  ГО «Громадський правозахист», ГО «Союз православних журналістів», ГО «Союз православних братств України і Росії» та іншим

admin3

Залишити коментар