16.5 C
Lviv
03.05.2024
Стрийщина

У центрі Львова нахабний грабіжник зірвав ланцюжок з шиї жінки посеред білого дня

У Львові затримали мешканця сусідньої області за підозрою у пограбуванні перехожої

Правоохоронці вкотре нагадують, що в умовах воєнного стану за скоєння крадіжки, грабежу, розбою, вимагання, а також за привласнення, розтрату майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем, передбачені максимальні покарання.

Як встановили співробітники Львівського районного управління поліції №1, 13 липня близько 15.30 на площі Кропивницького у Львові молодий хлопець несподівано зірвав з шиї у перехожої – літньої жінки, золотий ланцюжок з кулонами та намагався втекти. Очевидцями події стали співробітники однієї з охоронних компаній – вони наздогнали втікача та повідомили про подію у поліцію.

На місці працювала слідчо-оперативна група територіального підрозділу поліції. Особу зловмисника встановлено – ним виявився 17-річний житель Ужгорода. Речові докази (золоті прикраси) у нього вилучено.

За фактом слідчі Львівського районного управління поліції №1 відкрили кримінальне провадження за ч.4 ст.186 (Грабіж) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від семи до десяти років.

Зловмисник затриманий в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України, невдовзі суд обере йому запобіжний захід.

Досудове розслідування триває.

Схожі повідомлення

І знову сумні новини: загинув захисник із Жидачева, Воїн Богдан КУБАШ

admin3

Новий офіс поліції на Стрийській запрацює наступного року

admin2

За вихідні на стадіоні «Арена Львів» планують провакцинувати близько 1000 осіб

admin3

Народний хор «Дністряни» із славного села Піддністряни відсвяткував 130-річчя. Екскурс про історію знаменитого колективу вразив досягненнями, а святковий концерт – викликав захоплення загалу

admin3

Затримано раніше судимого молодика, який грабував перехожих у Стрию

admin2

Вогнеборці ліквідували займання сухої трави у с. Мохнате на Стрийщині. Палії, БУДЬТЕ людьми – майте СОВІСТЬ!

admin3

Залишити коментар