16.5 C
Lviv
04.05.2024
Новороздільська ОТГ

У Новому Роздолі в рамках Х Благодійного Всеукраїнського фестивалю-конкурсу народної, класичної, сучасної та бальної хореографії «Яблуневий цвіт – 2024» хореографічні колективи зібрали понад 116 тисяч гривень на ЗСУ

Про це йдеться у повідомленні на сторінці “”Новороздільська територіальна громада” у Facebook з посиланням на LMN – Львівська Мануфактура Новин: https://www.lmn.in.ua/:

На Львівщині, у Новому Роздолі,  20 квітня, відбувся Х Благодійний Всеукраїнський фестиваль-конкурс народної, класичної, сучасної та бальної хореографії «Яблуневий цвіт – 2024» на підтримку ЗСУ в рамках мистецького проєкту «ДЛЯ ТЕБЕ, ВОЇНЕ!». Як повідомили у Львівській ОВА, хореографічні колективи Львівщини зібрали понад 116 тисяч гривень. 

У фестивалі взяли участь 42 колективи, а це понад 850 учасників. За десять благодійних фестивалів, які провело Львівське обласне відділення Національної хореографічної спілки України за два роки повномасштабної війни на користь ЗСУ зібрали понад 1 млн 169 тис. грн. 

За ці кошти для ЗСУ придбали на замовлення і відправили на фронт волонтером: 

  • Тепловізори – 12 шт. 
  • МAVIK – 2 шт /дрони 
  • Starlink – 4 шт. 
  • Квадрокоптер – 1 шт. 
  • Розкладні  кроваті – 100 шт. 
  • РЕБ  (купол) 1 шт. прилад для знищення дронів ворога 
  • Ремонт волонтерського буса  
  • Прилади нічного бачення – 9 шт. 

Також замовили 1 шт. – РЕБ    та   Starlink – 2 шт. 

«Цей фестиваль продемонстрував усім присутнім наші традиції та яскравий колорит та подарував масу приємних емоцій та музично-танцювальних сюрпризів. Енергія, сила, ритм, любов, енергійність, співзвучність, креативність – ось , що показав кожен із молодих та талановитих учасників. Де б ми не виступали, чи в Україні, чи за кордоном, всюди згадуємо з вдячністю наших воїнів. Завдяки їм ми маємо можливість жити і творчо розвиватись. Ми віримо в нашу перемогу і всіма силами намагаємось її наблизити. Всі наші заходи – фестивалі, конкурси, а також наші здобутки та мистецькі перемоги присвячуємо нашим воїнам», – прокоментував результати фестивалю голова Львівського обласного відділення Національної хореографічної спілки України, заслужений працівник культури України Побєда Харісов. 

Схожі повідомлення

Новороздільська громада у жалобі – двоє загиблих захисників!

admin2

У Новому Роздолі: рятувальники допомогли медикам врятувати бабусю

admin2

На центральній площі Нового Роздолу Тарас Батенко обговорив з містянами хід реконструкції Героїв Майдану

admin3

Долучаймося! Збір для воїна-новороздільця.

admin2

Картина “Молитва за Україну” – у подарунок “Карітасу”

admin2

Наша “Веселка” посіла тричі найвищу сходинку танцювального п’єдесталу

admin2

Залишити коментар