16.5 C
Lviv
06.05.2024
Новороздільська ОТГ

У неділю, 14 квітня, на стадіоні “Галичина” відбудеться стартовий матч Першої ліги Львівщини- 2024: ФК “Новий Розділ” зіграє з СОК «Пульс – Авангард»(Жидачів) !

Нарешті ми дочекалися “великого футболу” ( нехай навіть у форматі Першої ліги Львівщини)з участю нашої потужної і пекрспективної команди на чолі з креативним головним тренером Андрієм Гарапцьом та його професійними помічниками. Безумовно, вболівальницькій спільноті цікаво буде дізнатися, які зміни відбулися в команді і, яку перед клубом поставлено програму – максимум. Хоча, можу наперед, передбачити, що найвищу – стати переможцем Першої ліги. Зрештою, докладніше про це репортер “ВР” сподівається дізнатися у головного наставника ФК “Новий Розділ” вже після недільного поєдинку.

А поки що дещо привідкриває “завісу” у цьому питанні повідомлення на сторінці “ФК “Новий Розділ” у Facebook: “ В цьому сезоні ми підсилилися декількома новачками, яких ви могли помічати на відео, та яких зовсім скоро представимо.

Сезон – 2024 обіцяє бути напруженим, оскільки цього року ми перейшли в 1 лігу області і як для хлопців, так і для тренерів це велика відповідальність перед вболівальниками – не підвести їх очікування.

Команда наполегливо тренувалась протягом зимової перерви і можемо впевнено сказати, що вони готові до початку сезону.

Також радо повідомляємо, що тепер у клубу є ютуб канал – на якому буде вестись прямий ефір матчів.

Щоб не загубити, підписуйтесь на канал та включайте сповіщення”.

На завершення нагадаємо, що 26 березня за участі представників футбольних клубів відбулося жеребкування календаря ігор обласної Першої ліги Львіщини -2024″, яка стартує 14 квітня..

Цьогоріч у Першій лізі Львівської області змагатимуться 11 колективів. Вони зіграють у звичному форматі – всі в одній групі у два кола.

Отже, до зустрічі у неділю на новороздільському стадіоні. Початок матчу о 15-й год. Нашій супер – команді бажаємо успіху!

Схожі повідомлення

Перший турнір пам’яті Пилипа Кризи

admin2

“Авже ж, я трохи вгамував лайливого мешканця під час інциденту біля 9-поверхівки, що на пр. Шевченка. Ми з ним вже порозумілися, прикро тільки, що люди не знають цих деталей і засуджують мене. А ще жалко матінку, яка від цього страждає…”

admin3

РОСТИСЛАВ БАЛЬЗАН – той, хто не зламав своїх Присяг

admin2

НА ЛЬВІВЩИНІ ШУКАЮТЬ ВОЛОНТЕРІВ БПД

admin2

Ілівські печери – дива поряд

admin2

Позитивні зміни у Новороздільському ЦНАПі

admin2

Залишити коментар