16.5 C
Lviv
04.05.2024
Новороздільська ОТГ

Гарна нагода – подивитися фільм «ВОВК. СТРАХУ НЕМА» та допомогти нашим хлопцям з 2 Галицької бригади придбати антидронову рушницю

Сьогодні в п’ятницю, 12 квітня о 19:40 в кінотеатрі Blockbuster cinema, який зараз знаходиться в приміщенні МБК «Молодість» відбудеться благодійний показ фільму «ВОВК. СТРАХУ НЕМАЄ» .

Це цікавий та пізнавальний фільм про Воїнів світла – бійців Сил спеціальних операцій ЗСУ. Кожний кадр, кожне слово, кожна дія – це справжній неповторний момент, який переносить у 2014 рік і сьогодення. Мужність, відданість своїй справі, бажання нищити ворога, патріотизм,колективна і злагоджена робота переплетені у сюжеті фільму «ВОВК. СТРАХУ НЕМА»

Всі зібрані кошти будуть передані на придбання антидронової рушниці хлопцям з 2 Галицької бригади, які зараз знаходяться на передовій.

Треба сказати, що кошти які зібрали під час перегляду фільму “Я,Победа і Берлін” передали воїнам із 14 бригади оперативного призначення імені Івана Богуна, батальйон Фенікс.

Приходьте та підтримайте наше кіно та наших відважних воїнів.

Ярина ЯЦЕНКО, міський голова

Схожі повідомлення

Річниця пам’яті о. Василя Репіньовського – спогадування Блаженнішого Святослава

admin2

Світлій пам’яті Марти Іллівни ГАЛУШКО

admin3

Спогад про останню зустріч з полеглим Героєм України Андрієм МЕЛЬНИЧУКОМ

admin3

24 лютого  Росія о 5-й годині ранку   розпочала війну проти України. 23-й раз, починаючи з ХУІ століття. Цього разу – востаннє,  бо ми її за підтримки цивілізованого світу знищимо. Як реагував Новий Розділ…

admin3

Захищаючи Україну, у бою загинув воїн Дмитро ПОЛЬОВИЙ

admin3

Традиційний велопробіг – долучайтеся!

admin2

Залишити коментар