16.5 C
Lviv
01.05.2024
Новороздільська ОТГ

Міський голова Ярина Яценко прозвітувала перед громадою за роботу за 2023 рік

З годину тому у МБК “Молодість” завершився відчит міського голови Ярини Яценко перед мешканцями Новороздільської територіальної про роботу за 2023 рік.

Для громади це була можливість в деталях почути , так би мовити, з перших уст найобізнанішої особи про виконану роботу за минулий рік, а для міського голови, коли захід дійшов до формату “запитання – відповідь”, дізнатися, які проблеми турбують громаду, що, на їхню думку, вимагає вирішщення. На жаль, у просторому залі будинку культури сьогодні було не надто багато мешканців. Очевидно, у значній мірі до цього спричинилися кількагодинні вранішні пригоди, коли підсутпний кацапський ворог спрямував на Львівщину, зокрема, Стрийщину понад 20 ракетних атак та 7 шахедів. Це посіяло тривогу серед загалу, яка навряд чи завершилася після відбою повітряної тривогу. Тим паче, що ніхто не давав гарантії, що кляті рашисти не відновлять обстріли Львівської області.

Власне, перші ніж розпочати звіт , Ярина Володимирівна згадала цей кількодинний ранок масової тривоги, а відтак подядувала ППО ЗСУ за захист від москальських ракетних вторгнень у повітряний простір нашого краю.

Загалом звіт тривав майже дві години і містив якнайдокладнішу інформацію про зроблене міською владою за 2023 рік. Кожен розділ звіту ілюструвався слайдами та докладною статистикою.

До речі, новорозділець Михайло Мельник, відомий загалу не тільки тим, що є одним з керівників одного з найуспішніших новороздільских ОСББ, а також є визнаним фахівцем у питаннях енергозбереження і має чималий управлінський досвід у відповідних структурах Львівської та (якщо не помиляюся) Тернопілської облдержадміністрацй, перед тим як поставити міському голові низку акутальних запитань, насамперед подякував Ярині Володимирівні за змістовний і всебічний звіт. Як кажуть, з аналітиком такого рівня не посперечаєшся.

Також доповідачу ставили запитання інші присутні: у них йшлося про те, чому не виконує функціонального призначення міська автостанція, хто її власник: яка зарплатня у міськго голови; чому так недовершено облаштували парк “Єднання”, зокрема, доріжки, по яких дитячий візок не проїде, і таке інше.

Докладніше про Звіт міськьго голови – див. у паперовій версії газети “ВІсник Розділля”, яка вийде 29 березня.

Іван БАСАРАБ

Схожі повідомлення

У неділю ФК “Новий Розділ” зіграє на “домашньому” стадіоні з ФК “Троянда” з м. Ходорів

admin3

Березина: “Струмок” і “Манівці”

admin2

Ініціативи Новороздільської УМХ: від майстер-класів до футбольного турніру

admin2

Квіткові композиції на Березинському кільці – красиво і креативно

admin2

Похорон Героя Ігоря Макогона

admin2

Під Берездівцями рятувальники гасили авто

admin2

Залишити коментар