16.5 C
Lviv
02.05.2024
Україна

Збірна України перемогла Боснію і Герцеговину з рахунком 2:1! Долю матчу вирішив львів’янин Роман Яремчук, який забив гол і зробив асист на Артема Довбика, який також не схибив

Про вольову перемогу збірної України йдеться у повідомленні на сторінці “Львівська Асоціація Футболу” у Facebook:

Вийшов на заміну й вирішив долю важливого протистояння – львів’янин Роман Яремчук забив і віддав результативну передачу у півфіналі плей-оф відбору до Євро-2024, завдяки чому національна збірна України вирвала на виїзді вольову перемогу над Боснією і Герцеговиною, й тепер у вівторок, 26-го березня, посперечається зі збірною Ісландії за путівку у фінальну частину континентальної першості.

Збірна Боснії і Герцеговини – Збірна України 1:2
Голи: Матвієнко (56, автогол) – Яремчук (85); Довбик (88).
Збірна Боснії і Герцеговини: Шехич, Колашинац, Хаджикадунич, Ахмедходжич (Ковачевич, 82), Газибегович, Крунич (Рахманович, 90+3), Хайрадинович (П’янич, 82), Цимирот, Дедич (Чівич, 67), Демирович, Джеко
Збірна України: Лунін, Матвієнко, Забарний, Конопля, Миколенко, Бражко (Яремчук, 81), Зінченко (Малиновський, 76), Судаков, Зубков (Гуцуляк, 76), Мудрик, Довбик (Таловєров, 90+2)

Гра перебувала загалом у спокійному руслі, аж доки на 56-ій хвилині поєдинку Амар Дедич прострілив із правого краю штрафної площі, і м’яч рикошетом від Миколи Матвієнка влетів у ворота – 0:1.

Та під завісу матчу підопічні Сергія Реброва перевернули шальки терезів на свій бік. На 85-ій хвилині Юхим Конопля у володіннях суперника виконав передачу на свіженького Романа Яремчука, який із району одинадцятиметрової позначки спокійно спрямував сферу в сітку – 1:1.

А вже за мить Яремчук із лівого флангу подав до воротарського майданчика, звідки Артем Довбик головою увігнав кулястого в ціль – 2:1 на користь України!

Тепер нашим хлопцям, аби вийти на цьогорічний Чемпіонат Європи, залишається 26-го березня у польському Вроцлаві обіграти збірну Ісландії.

Схожі повідомлення

Типові будні 80-ки. Знищені БТР, БМП, МТ-ЛБ та машина. Кожен день палимо русню, наближаємо перемогу. Завжди перші! Слава ДШВ!

admin3

“Українське відродження”: вікно в українську культурну різноманітність

admin

“Правки Лозового”, що рятують обвинувачених у корупції, мають бути ліквідовані

admin3

Співаючи на вулиці, 8-річний Юра з м. Мостиська за понад 5 годин зібрав більше 23 тисяч гривень на ЗСУ

admin3

Ось, що насправді стоїть за цим іменем …Ігор Тальков

admin3

26.03.2022 о 16:30 год. відбулися три потужні вибухи біля Львова. Наразі звучить повітряна тривога, тому всім зберігати спокій і перебувати в укритті.

admin3

Залишити коментар