16.5 C
Lviv
03.05.2024
Новороздільська ОТГ

Новороздільська міська рада: щодня допомагаємо нашим військовим звільняти українську землю від окупантів

Днями ми звітували про роботу гуманітарного штабу села Берездівці. А зараз – прозвітуємо про те, як долучалась до підтримки наших військових Новороздільська міська рада, – йдеться у повідомленні на сторінці “Новороздільська міська рада” у Facebook:

Протягом 2023 року працівники Новороздільської міської ради також активно долучались до підтримки наших військових. Кошти на необхідні для захисників девайси регулярно збирали працівники структурних підрозділів, відділів, управлінь та апарат міськради, перераховуючи частину частину своєї заробітної плати. Тож протягом минулого року за кошти працівників Новороздільської міської ради придбано автомобіль, дрон, 2 тепловізори, старлінк, два генератори, бінокль та інші речі загальною вартістю більше 500 000 грн.

Додамо, що в Новороздільській громаді діє Програма підтримки державної політики національного спротиву. Відповідно до цієї програми протягом 2023 року придбано необхідне для наших воїнів обладнання.

Також працює гуманітарний хаб, де завдяки нашим благодійникам військові мають можливість отримати необхідні речі. Загалом протягом 2023 року більше 500 звернень військових щодо різної допомоги. Про це розповімо в наступних дописах.

Тримаємо стрій! Переможемо!

Схожі повідомлення

Із 65-річчям, Перша школо, моя шановна ровеснице!

admin3

Памʼятаймо, завдяки кому маємо можливість займатись звичними справами!

admin3

Слово про відомого громадянина і патріота  Івана ВОЙЦЕХІВСЬКОГО з нагоди його 97-річчя

admin3

Новороздільський загін ВО «Тризуб» ім. Степана Бандери разом із навчальними закладами міста: ЗЗСО №2; 3; 4 та НРПФК провели збір на деталі до FPV дронів

admin3

Андрій ГАРАПЦЬО: «Якщо оцінювати гру  нашої молодої команди за 5-бальною шкалою, то вважаю, що вона заробила тверду «четвірку»

admin3

Заслужена нагорода Миколи ПШИКА

admin2

Залишити коментар