16.5 C
Lviv
03.05.2024
Новороздільська ОТГ

Пишуть наші друзі зі Старобільська. Народження під обстрілами

Старобільськ український. І буде ним завжди! Активно коментують старобільці.

Старовинне степове українське місто опинилося ледь не на передовій…

“Поки тихо, обстріли стихли. Сидимо в підвалі. І чекаємо, що все буде добре”, – відписує Маряна Бондар, яка ще не повних два місяці гостювала у Новому Роздолі, проводячи майстер-класи, колядуючи з “Мальвами” і захоплюючись гостинністю галичан. Та й ще свіжі враження поїздки Новороздільської делегації до Старобільська.

 25 лютого поблизу Старобільська українські артилеристи завдали втрат окупантам: розбито колону російської техніки, що готувалась до переправи через річку Айдар.

У місті розгромлено кілька будинків.

«Російські танки, БМП і піхота атакують позиції українських військ на підступах до Старобільська. Триває бій, ситуація напружена. Окупанти намагаються взяти під контроль місто, але українські воїни дають гідну відсіч загарбникам», – із повідомлень прес-служби ООС в 15.25 24 лютого, у перший день війни.

Зазначається, що по ворогу працюють українські протитанкові підрозділи. Під час боїв уже знищено два російські танки та 1 БТР.

Але поки Старобільськ бомбили російські окупанти – у підвалах народжувалося нове життя. Заради такої малечі ВСУ зараз виборюють Україні незалежність та мирне життя! Лікарі Старобільської багатопрофільної лікарні – молодці!

Старобільськ і Новий Розділ – ми всі ОДНА ЄДИНА НЕЗАЛЕЖНА ДЕРЖАВА

Схожі повідомлення

Новороздільського матеревбивцю Андрія С. суд визнав неосудним і підтримав клопотання захисту про скерування його на лікування у Львівському спецмедзакладі, а не у далекому Дніпрі. Таку пропозицію підтримав навіть прокурор

admin3

“Барви” презентували новий альманах в Ходорові

admin2

Три дні – без газу

admin2

Подяка Новороздільській громаді – від госпіталю у Дніпрі

admin2

Новороздільська громада пошановувала матерів

admin2

Центр гуманітарної допомоги – одяг для переселенців

admin2

Залишити коментар