16.5 C
Lviv
02.05.2024
Новороздільська ОТГ

Чемпіонат Європи з волейболу серед жінок U-18: збірна України -збірна Естонії- 3:0!

Є четверта “суха” поспіль!” – у черговому поєдинку чемпіонату СЄВЗА жіноча збірна України U-18 не залишила шансів команді Естонії, – на такому радісному емоційному акорді розпочинається вчорашнє повідомлення на сторінці ГО “Федерація волейболу України” / Ukrainian Volleyball Federation у Facebook.

Чемпіонат СЄВЗА. Даугавпілс. Жінки U-18. 5-й тур

УКРАЇНА – ЕСТОНІЯ – 3:0

(25:12, 25:18, 25:16)

Україна: Молчанова (набрала 4 очки), Гошилик (11), Жилінська (9), Лісова (13), Онищенко (6), Добринь (2); Костюк (л), Фартушняк (2), Яструб (3), Панішевська.

ЕЙСИ: 11-1. БЛОКИ: 8-3.

Як і в попередніх матчах, у цьому від самого початку підопічні Анастасії Котляренко знову спрямували по інший бік сітки шквал достатньо неприємних для прийому подач (причому всі свої 4 очки у поєдинку зв’язуюча Олександра Молчанова здобула ейсами!), а на дограваннях вкотре продуктивно працювали Анна-Марія Гошилик та Кіра Лісова. Тож сюжети кожної із партій вийшли приблизно однаковими.

Естонії так і не зуміли впоратися з українською подачею, та ще й частенько “втикалися” в наші блоки. Відповідно, шансів на порятунок у них не було…

Таким чином, збірна України здобула вже четверту “суху”перемогу поспіль. А завтра цілком може досягнути і п’ятої, у протистоянні з командою Литви…

ВІД РЕДАКЦІЇ “ВР”. Нагадаємо читачам з тих, хто ще не в курсі: у збірній України U-18 грає новороздолянка Марічка ГОШИЛИК. Вітаємо з успіхом і бажаємо подальших перемог!

Схожі повідомлення

Авто від благодійників для новороздільських воїнів

admin2

Креативний текст. Cпам – фільтри, або Як влаштоване мислення

admin3

Змістовне дозвілля новороздільців в Італії

admin3

Слава Герою – новороздільчанину, який загинув в бою з російським агресором

admin2

АНГЕЛИ ПЛАНЕТИ. Присвячується Валентині Пантелеївні КОСІВ

admin3

Новий “Школярик” – для Нового Роздолу

admin2

Залишити коментар