16.5 C
Lviv
03.05.2024
Новороздільська ОТГ

ФК “Новий Розділ” – ФК “Миколаїів”- 0:4: гарячий матч – холодний душ…

Ось і добіг завершення звитяжний “марафон” молодої диво – команди ФК “Новий Розділ” у цьогорічному футбольному сезоні, яка сьогодні зазнала нищівної поразки від ФК “Миколаїв” на “рідному” стадіоні. А відтак, зафіксувала “поріг можливостей”, якого їй вдалося досягнути на другому році створення клубу. Такий собі, до певної міри, “холодний душ”. Але таки до певної міри…

Для тих , хто не надто слідкував за перебігом низки цьогорічних турнірів. у яких брала участь новороздільська команда під проводом головного тренера Андрія Гарапця, нагадаємо “віхові” вершини – ФК “Новий Розділ” завоював Кубок Мікльоша і здобув титул чемпіона Третьої ліги Львівської області. А в змаганні команд – “важковаговиків”, які вступили у суперництво за здобуття престижного Кубка Львівської області -2023, новороздільці почергово перемогли команди Прем”єр – ліги Львівської області – ФК “Мостиська” та ФК “Рух-3” (м.Львів). Такі показники, як кажуть, дорого вартують. Але насамперед свідчать, що новороздільський клуб демонструє стабільний поступ у вищий ешелон еліти обласної футбольної спільноти.

Сьогоднішінй суперник у поєдинку 1/4 фіналу Кубка Львівщини – 2023 – ФК “Миколаїв”- , який, нагадаємо вболівальникам, завоював друге місце у цьогорічній першості Прем”єр – ліги Львівської області, своєю потужною грою “проілюстрував”, що в цьому ешелоні грають справді найкращі, найвмотивованіші.

Авже ж, що так! Але ж і згадані вище попередні “кубкові” перемоги ФК “Новий Розділ” над командами прем”єр – ліги свідчать про значний потенціал новороздільського клубу. Потужний і ще не вповні розкритий.

Тож, завершую новелу про сьогоднішній матч на оптимістичній ноті – цьогорічний сезон новороздільська команда провела на дуже високому рівні. А крайній збій чітко конкретний і означає, що команді, аби досягнути поставленої мети, потрібно і надалі терпеливо і системно вдосконалювати свою ігрову майстерність і фізичну форму. Ці чинники – запорука поступу до подальших вершин.

Дякуємо гравцям, тренерському штабу та правлінню ФК “Новий Розділ”.

Іван БАСАРАБ

Фото Оленки МОТИЧАК

Схожі повідомлення

Львівщина прощатиметься з Героєм, колишнім новороздільцем

admin2

Звіт фракції ПП «ВАРТА» у Новороздільській міській раді за 2020-2021 рр.

admin2

Перша демократична влада у Новому Роздолі: створення, становлення та діяльність

admin3

Щиро дякуємо усім, хто долучився до збору коштів на придбання автомобіля для воїнів бригади, де служать наші земляки, та усім, хто взяв участь у переоблаштуванні його на автолазню

admin3

Ще один проєкт-переможець Нового Роздолу: обмін “Веселками” і гості зі Старобільська на День Незалежності

admin2

Реконструкція площі триває: відбувається демонтаж теплотраси та фрезерування асфальто – бетонного покриття

admin3

Залишити коментар