16.5 C
Lviv
03.05.2024
Новороздільська ОТГ

Неймовірний дарунок 2-й школі

Дарунок для Новороздільського ЗЗСО №2 зробила одна з українських ІТ-фірм, яка не афішує своєї назви. Втім, благодійністю займаються постійно. Як мовиться, добро повертається сторицею. Ось цей випадок з тієї серії.

Ця ІТ-компанія до війни мала великий офіс в Харкові, і декілька філій по Україні, в тому числі і у Львові, де працюють і новороздільці. І от з початком повномасштабного вторгнення російського підступного ворога Новороздільський волонтерський центр, яким тоді керував Ростислав Савостьянов, підтримала цю фірму, вірніше, її співробітників у Харкові – надіслали їм спальники і намети, бо їм доводилося і жити, і працювати в підземці метро, згодом передавали аптечки, які харків’яни доставляли до воїнів харківської тероборони.

Частково переселившись до Львова, ІТ-компанія ще більше розширила совю благодійну діяльність. Зокрема, минулого року дали понад 20 комп’ютерів (і всю необхідну для них фурнітуру) на Новострілищанський відділ освіти, де працює новорозділець, УМХ-івець отець Анатолій Доманський.

Цьогоріч же гуманітарну допомогу технікою і меблями надали Новороздільській школі №2, де працює учителем етики та фізичного виховання голова УМХ м. Новий Розділ Ростислав Савостьянов.

Допомога суттєва – сучасні столи (понад 30 розставили у їдальні, замінивши давні меблі. Всього столів 110 штук), оновили їх і по навчальних кабінетах, також до них додали тумбочки і комп’ютерні крісла (понад 50) – частина також у навчальних кабінетах, а частина піде на оновлення двох комп’ютерних класів.

Двох, бо благодійники передали і комп’ютерну техніку – 26 комплектів, у які входить системний блок, монітор, клавіатура, мишка, навушники тощо. Так що оновиться база і діючого комп’ютерного класу, і буде змога відкрити ще один.

У вчительській встановлять отриманий кухонний гарнітур, де педагоги зможуть почаювати чи випити кави.

Ростислав Савостьянов передав декілька столів і в приміщення очолюваного ним Новороздільського осередку УМХ, і в “Молодіжний центр” у с. Березина.

Звісно,колектив Новороздільського ЗЗСО №2 щиро вдячний за суттєве оновлення матеріальної бази: і підтримка доречна, і працювати приємніше за оновленими меблями. А Ростиславу Савостьянову окрема подяка за організацію допомоги і за давню дружбу з фірмою-благодійником.

Схожі повідомлення

Важливо! 7 вересня у проміжку між 06.00 та 07.00 год. та 8 вересня – у проміжку між 15.00 та 16.00 год. в м. Новий Розділ буде тимчасово, протягом 15-30 хв., припинено електропостачання

admin3

Представники Новороздільської ТГ взяли участь у заході «Стратегічні пріоритети розвитку Львівщини: роль і місце територіальних громад”

admin3

Андрій ГАРАПЦЬО: «Хоча після нічиєї з ФК «Кохавинка» ми ще більше закріпилися на 1-му місці в групі, але остаточно здобудемо право позмагатися за чемпіонство в другій лізі тільки після перемог над ФК «Троянда» та ССк «Острів». Так що 25 вересня – надважливий матч у Новому Роздолі»

admin3

Відзначення Дня працівників житлово – комунального господарства та побутового обслуговування населення: урочисто, душевно, із повагою до тих, хто забезпечує громаді якісні послуги

admin3

Напередодні міської акції “Запали свічку пам”яті” у Новороздільському професійному ліцеї відбувся захід “З біллю в душі назад у минуле”

admin3

У четвер, 4 січня Новий Розділ зустрічатиме Героя – Дмитра Шатохіна!.

admin2

Залишити коментар