16.5 C
Lviv
27.04.2024
Україна

Україна U21 вирвала перемогу над Англією на останніх хвилинах – голи талантів «Динамо», «Руху» та «Шахтаря» у відборі на ЧЄ-2025

Молодіжна збірна України переграла Англію (3:2) у третьому турі відбору Євро-25 U-21.

Про звитяжну перемогу йдеться у повідомленні інтернет- видання 1927.kiev.ua

Українці мали нагоду забити вже у дебюті поєдинку – Очеретько вивів на ударну позицію Волошина, але захисник опонентів дограв епізод до кінця та вибив м’яч у підкаті. Англійці у відповідь зовсім скоро організували пожежу біля воріт Нещерета, але наш голкіпер нейтралізував загрозу.

Волошин дочекався свого зоряного часу на 31-й хвилині. Після блискучого пасу Брагару з правого флангу В’юнник не влучив по м’ячу у падінні. Однак Назар опинився на добиванні та спрямував м’яч повз голкіпера.

Під завісу стартового тайму підопічні Унаї Мельгоси подвоїли перевагу. Очеретько зі штрафного ефектно закрутив м’яч у «дев’ятку» – Траффорд, схоже, не очікував на прямий удар та проспав цей гол – 2:0.

По перерві «синьо-жовті» мали шанс доводити рахунок до розгромного. Брагару прорвався правим флангом і відпасував у воротарський майданчик. де Краснопір намагався пробити з лету. Але Лівраменто підстрахував Траффорда і вибив м’яч з лінії воріт.

Натомість невдовзі Мадуеке відквитав один гол за гостей. А на останній хвилині основного часу Крессвелл, здавалося, відібрав перемогу в України – 2:2. Але вже у компенсований час Ілля Квасниця видряпав перемогу для України – 3:2.

Відбір Євро-2025 U21, третій тур

Україна U21 – Англія U21 – 3:2 (2:0)

Україна U21: Нещерет, Вівчаренко (Рубчинський 74), Батагов, Салюк, Роман, Очеретько, Бражко, Ярмолюк (Яцик 82), Волошин (Квасниця 74), В’юнник (Краснопір 59), Брагару

Англія U21: Траффорд, Хамфріс (Ілінг-Джуніор 58), Брентвейт, Крессвелл, Лівраменто (Нортон-Каффі 74), Льюїс, Макаті (Роуі 74), Хекні (Делап 58), Байно-Ґіттенс (Філоджен 58), Елліотт, Мадуеке

Голи: Волошин, 31, Очеретько, 43, Квасниця, 90+4 – Мадуеке, 67, Крессвелл, 89.

Попередження: Льюїс 67, Крессвелл 90+6 — Рубчинський 90+3, Роман 90+6.

Після цієї видовищної звитяги «синьо-жовті» очолили турнірну таблицю (9 очок). Англія йде другою (6 пунктів).

ВІД РЕДАКЦІЇ “ВР”. Нагадаємо читачам, що у складі молодіжної збірної України виступає новорозділець, захисник ФК “Рух” Віталій РОМАН. ВІтаємо земляка та його команду з перемогою!

Схожі повідомлення

Докази для трибуналу над Путіним (уроки Сребрениці)

admin3

Ракетна атака 23 листопада

admin2

Лінійка смартфонів Xiaomi Redmi 9: порівнюємо популярні бюджетники

admin

Мер Дніпра Борис Філатов, відвідавши Чернівці, обурився поведінкою переселенців на тлі виснажливої праці місцевих дівчат, румунів та іспанців з центру волонтерів

admin3

Оператор 1С: все, що треба знати

admin

Перші танки Leopard 2 вже прибули в Україну, – міністр оборони Польщі Блащак

admin3

Залишити коментар