16.5 C
Lviv
04.05.2024
Україна

Самокат є одним з найулюбленіших видів двоколісного транспорту у дітей та у деяких дорослих. Він компактний і легкий, відрізняється маневреністю та доступною ціною, і це вже не кажучи, що на ньому навчитися їздити простіше, ніж на велосипеді. А якщо правильно вибрати, то любитель екстриму зможе без проблем опанувати  різні трюки, причому дуже швидко. Такий самокат відрізняється від стандартного, для повсякденної їзди вулицями. Основні відмінності це:

  • дека з надміцних і легких сплавів;
  • колеса маленького радіуса з якісними підшипниками;
  • виставлений на відповідній висоті та під конкретним кутом руль;
  • відсутність механізму для складування;
  • мінімум додаткових елементів.

Такий самокат витримує великі навантаження – деякі з них розраховані на 150 кг, що оптимально навіть для дорослих чоловіків. Частина обладнана пегами, як і велосипеди, для виконання віртуозних трюків, а деякі мають амортизатори для гасіння ударів при стрибках.

Конкретні моделі під різний вік

Тепер, коли основні відмінності відомі, час перейти безпосередньо до підбірки самокатів, котрі можна назвати трюковими. Тут ми розділимо їх на три групи та дамо більш конкретні моделі для різного віку. Почати варто з варіантів для молодших любителів екстриму.

Explore Wave Iron

Буде оптимальним для ознайомлення, підійде на вік від 3 років. Модель витримує до 90 кг, має цілісну конструкцію та литі поліуретанові колеса на підшипниках класу ABEC7 з доволі плавним ходом. 

Scooter Різнокольоровий 6900083003315

Це більш дорога та професійна модель, де використовується HIC система компресії для створення максимально міцної загальної конструкції з деки, вилки та руля. Він витримує до 100 кг і має дві змінних шкірки.

Explore Spade Upgrade 110 mm

Далі йдуть підліткові моделі, які готові витримати більш серйозні випробування. Тут яскравим представником доступної категорії стане Explore Spade Upgrade 110 mm, де рама і міцні колеса доповнені рулем з можливістю оберту на 360 градусів, прогумованими ручками, а також зносостійкою вилкою. Якщо ви хочете вийти на новий рівень, то в комплекті є знімні пеги. 

Madd Gear Origin Pro

Більш дорогим рішенням для поціновувачів стане Madd Gear Origin Pro. Тут вам і Y-образна колонка з посиленням, і флексове гальмо – не тільки надійне, але й допомагає навіть новачкам робити трюки накшталт слайда чи тейлвіпа.

Amigo StuntScoo

А на останок в нас Amigo StuntScoo. Один з найдоступніших і популярніших серед моделей самокатів для дорослих – витримує до 100 кг ваги, а також гарантує довгу службу завдяки міцним сплавам. Тут для колес хоч і використовується пластик, але він без проблем витримує багаторазові удари та великі навантаження.

Tempish ROXOR

Це більш дорогий варіант: поліуретанові якісні колеса, підшипники ABEC 9, компактний розмір і дуже якісна компресійна система SCS для кріплення руля до основної частини.

Вбирайте трюковий транспорт із надійними характеристиками та проводьте час весело і з користю. Заглянувши до каталогу Алло, ви зможете купити ці та багато інших варіантів з доставкою чи самовивозом у Львові за спокусливою ціною. І нехай це літо принесе вам тільки радісні емоції.

Схожі повідомлення

Пошуки заблукалої у лісі грибниці тривали 2 дні. І все таки поліціянти та правоохоронці її знайшли

admin3

Радника Вітренка Діденка, який у розпал війни придбав “Бентлі” за $500 тис., звільнили, – Нафтогаз

admin3

Калійні добрива: що це таке, види і їх застосування

admin

ЛЕГАЛІЗАЦЯ РОТИ “ДА ВІНЧІ” ДОЗВОЛИЛА Б РОЗПОЧАТИ СПРАВЖНЮ РЕФОРМУ

admin3

Кабмін перерозподілив понад 310 млн грн держбюджету для своєчасної виплати зарплати медикам

admin3

Про одкровення відставного Бориса Шефіра – співзасновника “95-го кварталу”, старшого друга і наставника Володимира Зеленського, у яких екс- радник чинного Президента України просторікує, що любить російську культуру, російську мову і російський народ ( крім путіна) , але і словом не згадав українців, які третій рік поспіль чинять опір геноцидній агресі росіян Бр-р-р-р, страшно подумати, скілька таких “шефірів” натепер перебуває на верхніх щаблях влади

admin3

Залишити коментар