16.5 C
Lviv
05.05.2024
Україна

Трускавчанин на свій страх і ризик вирив ставок, що призвело до порушення структури родючого грунту. Досудове розслідування завершено

На Львівщині судитимуть мешканця Трускавця за безгосподарське використання земель.

Чоловік незаконно створив ставок на земельній ділянці, що призвело до порушення структури родючого грунту та неможливості подальшого використання ділянки за цільовим призначенням. За безгосподарське використання земель сільськогосподарського призначення зловмиснику загрожує до двох років позбавлення волі.

Про це йдеться у повідомленні пресслужби ГУ Нацполіції України у Львівській області.

Фото тематичне

Як встановили під час досудового розслідування дізнавачі відділення поліції №1 Дрогобицького районного відділу поліції, 60-річний мешканець міста Трускавець незаконно облаштував штучну водойму на земельній ділянці сільськогосподарського призначення в одному з сіл Дрогобицького району, яку у подальшому використовував для власних потреб без жодних дозвільних документів.

Внаслідок безгосподарського використання земельної ділянки її частина була безпідставно виведена з сільськогосподарського обороту.

Дізнавачі територіального підрозділу поліції, за процесуального керівництва Дрогобицької окружної прокуратури, повідомили зловмиснику про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст.254 (Безгосподарське використання земель) Кримінального кодексу України.

Максимальне покарання, передбачене санкціями статті, – обмеження волі на строк до двох років, з позбавленням права обіймати певні посади або займатися певною діяльністю на строк до трьох років або без такого.

Досудове розслідування завершене. Обвинувальний акт скеровано на розгляд суду.

Схожі повідомлення

Червоноградські розбійники: один пограбував пенсіонерку, інший – 62-річного переселенця. Тривають досудові розслідування

admin3

На Яворівщині затримано 38-річного громадянина, підозрюваного у вбивстві 74-річного мешканця Мостиськ

admin3

Була загроза ракетного удару з літаків із території республіки білорусь: ключове за добу на Львівщині у коментарі начальника Львівської ОВА Максима Козицького

admin3

Новороздільська учениця НВК ім. В. Труша Марічка Гошилик та її ровесниця Аня Бойко із Нової Каховки – чемпіонки України з пляжного волейболу!

admin3

Посадовці так вже організували очищення озера у Львові, що воно геть забруднилося. Відкрито кримінальне провадження

admin3

У Львові поліція затримала жінку, яка завдала товаришеві співмешканця удару ножем в шию. А все почалося із спільної пиятики у квартирі…

admin3

Залишити коментар