16.5 C
Lviv
02.05.2024
Україна

Дизельні генератори для невеликого бізнесу: які моделі оптимальні для магазинів, кафе та офісів

Від перебоїв з електрикою постраждали всі жителі України, і це позначилося не тільки на приватному житті, а й на бізнесі. Особливо відчутно відсутність світла позначилася на невеликих підприємствах, оскільки їм недостатньо зарядних станцій, а багато генераторів можуть бути надлишковими. Давайте детально розберемо, який дизельний генератор найкраще підійде для різних типів закладів.

Основні критерії вибору

При виборі моделі для невеликого бізнесу варто звернути увагу на кілька ключових характеристик:

  • потужність має відповідати сумарному енергоспоживанню всього обладнання з урахуванням можливого розширення;
  • рівень шуму має бути мінімальним, особливо якщо генератор встановлюється поруч з офісом або кафе;

Вартість обслуговування теж має значення, якщо планується інтенсивне використання.

Як вибрати агрегат для магазинів

Для невеликих продуктових магазинів оптимальні генератори потужністю 5-30 кВт. Це забезпечить функціонування всього торгового обладнання. Таке обладнання має низький рівень шуму (не більше 70 дБ), щоб можна було встановити генератор поруч із магазином, не створюючи дискомфорту для відвідувачів.

Підібрати генератор з оптимальними параметрами можна в інтернет-магазині Motoblok.biz. Продумана система фільтрів дасть змогу відсортувати пропозиції за ціною і характеристиками.

Генератори для кафе і ресторанів

У закладах середнього розміру енергоспоживання може досягати 10-20 кВт. Цього достатньо для одночасної роботи холодильного обладнання, кавоварок, кухонного інвентарю, систем кондиціонування і вентиляції, освітлення залу.

Перевага надається генераторам з автоматичним або напівавтоматичним запуском, щоб у разі вимкнення електрики вони могли увімкнутися протягом кількох секунд і забезпечити електрикою все обладнання.

Моделі генераторів для офісів і майстерень

Для невеликих офісів підійдуть компактні генератори потужністю 5-10 кВт. Для майстерень або виробничих приміщень може знадобитися потужність до 30 кВт. Вони вбудовуються в шумоізоляційний кожух моделі, щоб звести шум до мінімуму.

У каталозі інтернет-магазину Мотоблок.біз представлений асортимент дизельних агрегатів під будь-які завдання. На всі товари на сайті поширюється офіційна гарантія.

Додаткові опції

Варто звернути увагу на корисні функції, які можуть знадобитися для зручності використання генератора:

  • наявність коліс і руків’я для легкого транспортування;
  • захисний утеплений кожух для використання взимку.

Підбір оптимального дизельного генератора для конкретного бізнесу — важливе рішення, від якого залежить безперебійна робота закладу. Враховуючи потреби та бюджет, можна підібрати надійну модель, убезпечивши підприємство від збитків.

Схожі повідомлення

Які існують види розвантажувальних тактичних систем?

admin

Як збірники задач допоможуть школярам покращити успішність з математики?

admin

«Неможливо подолати коронавірус, ігноруючи його», – Орест Чемерис

admin3

Як діяти, якщо член родини зарахований до лав ЗСУ або правоохоронних органів, пропав безвісти або потрапив у полон чи загинув: дорожня карта

admin3

Слава і честь, друже Сокіл!

admin3

Ноутбуки HP Pavillion: класичні, ігрові та трансформери

admin

Залишити коментар