16.5 C
Lviv
05.05.2024
Україна

У с. Давидів поблизу Львова “маршрутка” зіткнулася з легковиком: травмувалися 6 осіб, з них – 15-річний юнак

Шестеро травмованих, серед яких неповнолітній, внаслідок зіткнення маршрутки з легковиком поблизу Львова – правоохоронці встановлюють обставини події

Дорожньо-транспортна пригода сталася сьогодні, 9 вересня, близько 08.00, на автодорозі «Івано-Франківськ-Львів» у селі Давидів Львівського району.

Про прикрий інцидент повідомляє пресслужба ГУ Нацполіції України у Львівській області.

Як попередньо встановили правоохоронці, зіткнулися «Ауді 80» під керуванням 43-річного жителя одного з сіл Львівського району та маршрутний автобус «БАЗ», яким керував 67-річний мешканець району.

Внаслідок ДТП отримали тілесні ушкодження та були доставлені до медичного закладу: водій маршрутки і двоє її пасажирів, а також водій легковика та двоє його пасажирів: 15-річний хлопець та 42-річна жінка – обоє – мешканці Стрийського району.

За фактом слідчі територіального підрозділу поліції Львівщини відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті, – до трьох років обмеження волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

Правоохоронці встановлюють обставини події.

Схожі повідомлення

Велика битва страху з гідністю

admin3

Нардепи та їхні родини після вторгнення 24 лютого закупилися автівками щонайменше на $1,3 млн, – Bihus.Info. ВIДЕО

admin3

ТОП 10 необхідних речей для походу

admin

Робота в Польщі на заводі: особливості, вакансії, вимоги до працівників

admin

У Львові поліція затримала жінку, яка завдала товаришеві співмешканця удару ножем в шию. А все почалося із спільної пиятики у квартирі…

admin3

Львів’янин Віктор Легкодух на «Іграх Нескорених» виборов «золото» у штовханні ядра

admin3

Залишити коментар