16.5 C
Lviv
19.05.2024
Стрийщина

У с. Подорожнє Стрийського району почала діяти місцева пожежна охорона

В с. Подорожнє Стрийського району відбулося урочисте відкриття місцевої пожежної охорони, окремого поста МПК Дашава, Стрийської міської ради.

Як повідомляє пресслужба ГУ ДСНС України у Львівській області, заходи з нагоди відкриття МПО зібрало чимало гостей. Участь у представленні пожежної команди взяли представники влади та місцевого самоврядування, рятувальники, а також представник духовенства.

З вітальним словом до всіх присутніх звернувся начальник Головного управління, Юрій Кагітін: “Місцеві пожежні підрозділи є необхідною складовою безпеки у віддалених населених пунктах, адже в надзвичайних ситуація час на вагу золота. У такий складний час відкрито підрозділ вогнеборців, який буде ефективно надавати допомогу у будь якій надзвичайній ситуації й працювати пліч-о-пліч з професійними надзвичайниками”.

Ця місцева пожежна охорона створена для гарантування безпечних умов життєдіяльності мешканців двох старостинських округів. Функціонування місцевої пожежної охорони – це перш за все, інвестиція в безпеку, а від так – врятовані людські життя та збережене від вогню майно.

На даний час у Подорожній пожежній охороні працюватиме чотири рятувальника, які забезпечені всім необхідним обладнанням та технікою.

Після офіційного відкриття за християнським звичаєм, було проведено обряд освячення приміщення, пожежної техніки та самих рятувальників, аби тут завжди панував мир і злагода.

Такі місцеві підрозділи відіграють ключову роль у забезпеченні безпеки громад та мають на меті мінімізувати ризики, пов’язані з пожежами, і зберегти життя та майно.

Схожі повідомлення

У м. Миколаїв на Стрийщині нічному крадію вдалося проникнути у магазин, однак викрасти товар та гроші – зась! 29-річного злодюжку затримали поліцейські

admin3

Андрій ГЕРГЕРТ (псевдо «Червень»):  «Ми – люди вільні. Бачимо ворога – вбиваємо»

admin3

У жінки конфіскують Lexus за їзду у нетверезому стані

admin2

У Ходорівському психоневрологічному інтернаті провели реконструкцію: облаштували додаткові приміщення

admin3

У Стрию з’явилася нова вулиця, названа в честь видатного комбата «Карпатської Січі» Олега Куцина

admin3

Мешканця Стрийщини указом Президента нагородили медаллю «Захиснику Вітчизни»

admin3

Залишити коментар