16.5 C
Lviv
05.05.2024
Новороздільська ОТГ

Чому ми замінюємо споживачам застарілі лічильники електроенергії на нові?

electrician connecting electricity counter meter in fuse box

Знаємо-знаємо, як ви не любите щомісяця передавати показання лічильників. Зізнаємось: ми теж.

Тому намагаємося якнайшвидше замінити застарілі лічильники електроенергії споживачам у Новому Роздолі та Новояворівську на нові – більш точні та з купою корисних функцій. Зокрема – дистанційною передачею показань.

«Розумні» лічильники мають цілий ряд плюсів.

✅Перш за все – це коректні нарахування відповідно до фактично спожитого обсягу електроенергії: платимо за ту кількість кіловат, яку реально використали, а не за незрозуміле «середнє».

✅Ще одна перевага – вони багатозонні, тобто можна обрати вигідний для себе тариф та заощаджувати ще більше. Наприклад, популярний «день-ніч» економить 50% від вартості в нічний час – з 23:00 до 7:00. Таким чином, ви повністю керуєте своїм споживанням електроенергії..

І вишенька на торті: лічильники обладнані спеціальним модулем, щоб у майбутньому підключити їх до АСКОЕ – автоматизованої системи комерційного обліку електроенергії. Ця система в режимі реального часу зчитує та передає показання вашого лічильника оператору системи розподілу. Можна забути не лише про контролерів, а і про те, як виглядає ваш прилад. Ми вже працюємо над цим.

Встановлювати електролічильники нового зразка ми розпочали торік. Зараз ними облаштовано вже 1500 помешкань у Новояворівську і майже 1600 – у Новому Роздолі. До кінця цього року плануємо додати ще приблизно по 1200 у кожному місті. Всього заміні підлягають понад 10 000 побутових лічильників.

Насамперед міняємо пошкоджені прилади обліку та ті, у яких закінчився термін повірки . Тож якщо біля вашого під’їзду ще не з’явилось відповідне оголошення – все попереду.

“НАФТОГАЗ – ТЕПЛО”

Схожі повідомлення

Додатковий житловий фонд – у Новороздільському ліцеї

admin2

Наперекір війні: танцювальне свято на сцені МБК “Молодість”

admin2

Аномальна трагедія: у Львові накривка люка вбила 10-річного хлопчину

admin3

Все про декларування доходів громадян у 2021 році

admin3

Ірина Крижанівська: «Усе, що слід знати про електронний лікарняний»

admin3

ФК “Новий Розділ” з рахунком 2:0 переміг ФК “Фенікс” (Підмонастир) і забезпечив собів вихід з І групи в наступний етап Меморіалу Юста -24!

admin3

Залишити коментар