16.5 C
Lviv
30.04.2024
Україна

Про Всеукраїнський турнір з футболу пам”яті заслуженого майстра спорту Андрія Баля та переможців

27-28 вересня 2023 року в Роздільському ЗЗСО І-ІІІ ступенів проходив 10 ювілейний футбольний турнір пам’яті заслуженого майстра спорту Андрія Баля. У змаганнях взяли участь 9 футбольних команд з Львівської та Івано-Франківської областей. Турнір проводився на футбольних полях Миколаєва, Нового Роздолу та селища Розділ.

Про підсумки спортивного змагу, організаторів, учасників та переможців – у докладному повідомленні на сторінці “Роздільська ЗОШ І-ІІІ ст.” у Фейсбуці.

Переможцем стала команда з Калуша, срібні призери — ДЮСШ Дрогобича, а бронзу вибороли вихованці ДЮСШ Стрия.

Після завершення змагань відбулась церемонія закриття, де рідний брат Андрія Баля — Орест вручив переможцям кубки та медалі, а міський голова Ярина Яценко та начальник управління культури, спорту та гуманітарної політики Володимир Засанський вручили організаторам подяки. Зокрема, Ярина Володимирівна за розвиток дитячо-юнацького футболу нагородила Ореста Баля відзнакою “Знак пошани”.

Гостями свята були відомі футболісти, колишні гравці львівських “Карпат” – Родін Олег та Юрчишин Степан, друг Андрія, волонтер (зараз проживає в США) — Волецький Роман, який невтомно допомагає нашим захисникам. Роман передав Оресту прапор із автографами прикордонників, які стояли на захисті о. Зміїний.

З привітальним словом до учасників змагань звернулась голова Новороздільської міської ради Яценко Ярина та її заступник Гулій Михайло, а також Орест Баль. Отець Микола Кожух поблаглословив учасників на початку турніру.

Особливу подяку хочеться висловити спонсорам турніру: Балю Оресту; головам Новороздільської та Миколаївської міських рад – Яценко Ярині, Щебелю Андрію; голові футбольної асоціації Миколаївщини Гнатіву Олегу та заступнику генерального директора ПП “Спаринг-Віст Центр” Кирилюку Олександру.

Висловлюємо подяку оргкомітету на чолі з Мартинюком Ігорем Михайловичем, медичним працівникам, тренерам та арбітрам.

Дякуємо ЗСУ за можливість проведення спортивних змагань, а командам-учасницям за цікаву спортивну боротьбу!

Схожі повідомлення

Штраф за георгіївські стрічки та звинувачення ветерана АТО

admin2

Є наказ про введення в Україні бустерної дози для 60-річних та старших людей!

admin3

Начальник Івано-Франківської ОВА Світлана Онищук повідомила про ракетні удари ворога по Прикарпаттю

admin3

Миколаївська Маланка завітала у Львівську ОВА

admin3

Локомотив на залізничному переїзді розчавив “БМВ”: двоє загиблих та двоє травмованих. Поліцейські повідомили водію автівки про підозру

admin3

Іноземця, який після наїзду на 11-річного хлопчину у Великих Мостах, прямував у напрямок українсько – польського кордону, затримано на Волині

admin3

Залишити коментар