16.5 C
Lviv
01.05.2024
Стрийщина

У Стрию поліцейські затримали двох наркозбувачів із 200-ми готових до розповсюдження закладок

Як йдеться у повідомленні пресслужби ГУ Нацполіції України у Львівській області, також встановлено місця ще близько 20 закладок, здійснених зловмисниками раніше. За цінами «чорного ринку», загальна вартість вилученого становить близько 150 тисяч гривень.

Як встановили правоохоронці, двоє мешканців Стрийського району віком 20 та 23 роки підозрюються у розповсюдженні наркотичних засобів та психотропних речовин шляхом закладок.

15 вересня, під час відпрацювання території, оперативники кримінальної поліції Стрийського районного управління поліції затримали їх неподалік центрального пляжу Стрия.

Правоохоронці виявили та вилучили у зловмисників 194 закладки з різними наркотичними засобами та психотропними речовинами, зокрема 107 закладок психотропної речовини «PVP», 60 – «Амфетаміну», 12 – «Екстазі», 4 – «Мефедрону» та 11 закладок наркотичного засобу «Канабіс», усі готові до розповсюдження.

Крім того, поліцейські встановили місця ще близько 20 закладок, які наркозбувачі вже встигли зробити раніше, та вилучили їх.

Усе вилучене скеровано на експертне дослідження у Львівський науково-дослідний експертно-криміналістичний центр МВС України.

Закладчиків було затримано у порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України.

Слідчі територіального підрозділу поліції, за процесуального керівництва Стрийської окружної прокуратури, повідомили затриманим про підозру у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст.307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від шести до десяти років з конфіскацією майна.

Невдовзі суд обере затриманим запобіжний захід.

Досудове розслідування триває.

Схожі повідомлення

“Обіймаю вас – з вірою і молитвами”! – Хв0ра на рак Мазур 3рoбuлa 3aявy. – “Не можу і не буду більше про це м0вчати! Люди мають 3нати правду: чому ж так несправедливо виходить”

admin3

У с. Нежухів Стрийського району внаслідок ДТП травмований 60-річний місцевий велосипедист

admin3

Рятувальники спустили на ношах 13-річного травмованого лижника

admin2

9 січня у с. Дуліби на Стрийщині внаслідок ДТП загинув пасажир “швидкої” – 80-річний пацієнт

admin3

СБУ затримала на Львівщині прихильника “руского міра” зі зброєю і антиукраїнськими листівками

admin2

По Сокільниках – з вітерцем

admin2

Залишити коментар