16.5 C
Lviv
19.04.2024
Стрийщина

Львів’яни зі зброєю на вулицях міста: один стріляв заради розваги, другий — під час конфлікту.

Патрульні швидко знайшли порушників

10 лютого вдень екіпажі патрульної поліції 3-го батальйону отримали орієнтування, що біля торгового центру на вулиці Шевченка, невідомий двічі стріляв з предмету схожого на пістолет. Після цього сів в автомобіль Renault Logan і поїхав.

Патрульні виявили згаданий транспортний засіб на вулиці Мазепи і зупинили. Виявилося, що це таксі, а пасажир — це той чоловік, який стріляв біля торгового центру. Він сказав, що щойно придбав цей пістолет і вирішив одразу перевірити, як той стріляє.

Після цьогоріч 34-річний львів’янин поїхав у ліс де, з його слів, здійснив ще кілька пострілів заради розваги.На місце події викликали слідчо-оперативну групу. Предмет схожий на пістолет вилучили.

Ще один випадок трапився на вулиці Володимира Великого. Внаслідок конфлікту між двома водіями, один з них здійснив постріл угору. Після цього поїхав на своєму автомобілі , Daewoo Lanos в напрямку вулиці Княгині Ольги. Там його і зупинили патрульні.

21-річний львів’янин продовжив конфліктувати з патрульними. У нього виявили згаданий пістолет і копію дозволу на нього. На місце події викликали відповідні служби.

Схожі повідомлення

Про укладення договору на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки

admin2

Голові львівського Держрибагентства вручили підозру у корупції

admin2

За минулу добу у Стрию травмовані два велосипедисти – поліцейські встановлюють обставини подій

admin3

“Ковід” вихідних не має…

admin2

Ходорів втратив Героя

admin2

8 січня рятувальники на горі Тростян, що в селі Славське Стрийського району, допомогли травмованому лижнику

admin3

Залишити коментар