16.5 C
Lviv
04.05.2024
Новороздільська ОТГ

Новороздільська громада – допомога військовим госпіталям

У с. Берездівці  6 вересня біля  будинку сільського старостинського округу зібрався чималий гурт людей, автомобілів, рядком вишикувані поштові пачки, окремо поділені – бо вчергове  Новороздільська громада надсилає гуманітарний вантаж у військові госпіталі 6 обласних центрів – Миколаїв, Дніпро, Запоріжжя,  Чернігів, Харків, Суми.

Подяка міського голови Ярини Яценко і старости Берездівців Дмитра Сапіги, молитва і благословення отця Івана Рибка.

І знов робота – завантаження  ящиків, доставка на Нову пошту. До речі, цього разу Новороздільська нова пошта  (Мирон Лепкий) дала промокоди на безкоштовну відправку всіх посилок.

Дякуємо всім, хто долучається до формування та відправлення гуманітарних вантажів (адже ця відправка є далеко не першою) – і волонтерам, і дівчатам з медпункту та старостинського округу, і хлопцям, які долучилися до складання, до завантаження, і 8-му батальйон Аратта (хлопці багато дали), і  отцям- сальваторіанцям, гуманітарному центру о. Ростислава Височана. Усім звучали подяки. Зокрема, сім֦’я Поліщуків з Ходорова, яка співпрацює з Дмитром Сапігою ще з 2014 року – нині привіз вантаж син

Цього дня відправили біля 2 тон гуманітарного вантажу у військові госпіталі, де проходять лікування українські захисники, в тому числі воїни  з нашої громади. Медикаменти, засоби гігієни, одяг та інше – це все необхідне для якісного лікування поранених.

Разом наближаємо перемогу!

Схожі повідомлення

Авто від отців-сальваторіанців та Новороздільської громади – на фронт

admin2

ФК “Новий Розділ” переміг на виїзді ФОК “Городок”. Ми – в 1/2 фіналу “Кубка Мікльоша”!

admin3

Волонтерська акція “Фенікса”: Великодні смаколики воїнам-односельцям

admin2

“Дядя Коля” – так шанобливо величають досвідченого воїна – новороздільця

admin2

86 – річний Володимир Мороз відновив лавку біля свого підְְ’їзду. Гарний приклад молодшим..

admin3

У Роздільському дитячому будинку інтернаті надзвичайники провели пожежно -тактичні навчання

admin3

Залишити коментар