16.5 C
Lviv
02.05.2024
Новороздільська ОТГ

Зловмисника у Новому Роздолі затримали. Камери відеоспостереження “допомогли”

У Новому Роздолі поліцейські затримали неодноразово судимого зловмисника за підозрою у пограбуванні місцевої жительки

Як встановили правоохоронці, затриманий раніше вже притягувався до кримінальної відповідальності за крадіжки, грабежі та злочини, пов’язані з наркотиками. За скоєний новий злочин йому загрожує покарання – до десяти років позбавлення волі.

15 липня близько 14.30 на оперативну лінію 102 надійшло повідомлення від 36-річної жительки міста Новий Розділ, яка розповіла, що у сквері по вулиці Грушевського на неї напав невідомий чоловік, зірвав з шиї золотий ланцюжок з кулоном та втік.

До розкриття злочину були задіяні оперативники кримінальної поліції, слідчі та екіпажі сектору реагування патрульної поліції відділення поліції №2 Стрийського районного управління поліції.

Потерпіла надала детальний опис нападника – правоохоронці провели комплекс оперативно-розшукових заходів, під час яких за допомогою камер відеоспостереження, встановлених у рамках програми «Безпечна Львівщина», виявили місце перебування зловмисника та затримали його в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України. Речові докази вилучено.

Особу затриманого встановлено – ним виявився 30-річний місцевий житель, який раніше неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності за крадіжки, грабежі та злочини, пов’язані з наркотиками.

Слідчі територіального підрозділу поліції, за процесуального керівництва Стрийської окружної прокуратури, повідомили зловмиснику про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.4 ст.186 (Грабіж) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від семи до десяти років.

Досудове розслідування триває.

Правоохоронці вкотре нагадують, що в умовах воєнного стану за скоєння крадіжки, грабежу, розбою, вимагання, а також за привласнення, розтрату майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем, передбачені максимальні покарання.

Схожі повідомлення

Творча співпраця Нового Роздолу і Старобільська розвивається

admin2

З 24 травня діє мобільна телефонна «Гаряча лінія» Управління соцзахисту!

admin3

Презентація Новороздільської громади: кого запрошують і що можна дізнатися?

admin2

Новороздільська громада – графік погодинних вимкнень на 8 листопада

admin2

ФК ” Новий Розділ” розгромив на власному полі ФК “Дністер” (Кам”яне)- 6:0! Хто б сумнівався…

admin3

На скільки ж подорожчала вода у Новому Роздолі?

admin2

Залишити коментар