16.5 C
Lviv
02.05.2024
Новороздільська ОТГ

Підтримка воїна-земляка! На них тримається наша Незалежність!

Сьогодні день Незалежності України. І саме сьогодні важливо, як і щодня, відзначити тих, на кому тримається наша Незалежнісь, – наших воїнів-захисників. Їм це дається ой як не просто. Пам’ятаймо про це та підтримуймо наших воїнів!

Воїну Ярославу, мешканцю Новороздільської громади, потрібна допомога. Йому з побратимами 42 ОМБр потрібно придбати автомобіль, щоб переобладнати його в спеціальний комплекс для гігієни.

Сума потрібна не маленька, придбати автомобіль і переобладнати його коштує дуууже немало.

Кошти для Ярослава збирає мама Галина Василечко , її номер карткового рахунку 4149499150418018 . Прохання долучитися чим зможете.

Міський голова Новороздільської громади Ярина Яценко, поширюючи пост про збір на авто для Ярослава, емоційно описала про роки знайомства із другом дитинства: “Славік жив в моєму дитинстві по сусідству через паркан. І от коли ми з братом щось вичуджували, батьки нам казали, подивіться, сусідські діти таке не роблять. (Чогось тепер, в дорослому житті, я думаю що сусідка цьоця Галя, їх мама, казала своїм дітям так само). Але. Сьогодні Славік – це дорослий чоловік. Ярослав Василечко, який і надалі показує приклад. Ще одним з перших він взяв до рук зброю і до тепер на передовій боронить свою сім’ю, двох чудових донечок і нас з вами”.

Схожі повідомлення

Ольга ГАНАЧЕВСЬКА: «Маєте ідеї – пишіть, приходьте, обговоримо!»

admin2

Новий Центр вакцинації на вул. Стуса,2-а, день другий: протиковідне щеплення пацієнтів відбувається організовано і оперативно

admin3

ТзОВ «Енергія-Новий Розділ» за порушення природоохоронного законодавства оштрафовано на суму понад 4 млн грн

admin2

Неймовірний новороздільський квартет саксофоністів

admin2

Новороздільські легкоатлети – чемпіони та призери обласних змагань

admin2

Про небайдужість і «пенсійні» донати поважного новороздільця

admin2

Залишити коментар