16.5 C
Lviv
05.05.2024
Новороздільська ОТГ

ФК “Новий Розділ” поступився СФК “Трускавець” – 0:1. Але наша команда була таки кращою, проте цього замало…

Важко даються рядки про прикру поразку нашої команди у Трускавці у надважливому матчі. Насамперед тому, що і в цьому поєдинку новороздільці демонстрували видовищний, наступальний та комбінаційний футбол. Практично до 20-ї хвилини першого тайму наші хлопці зіграли на дуже високому рівні, причому у всіх компонентах. За цей проміжок часу у ворота суперників було пробито чотири кутових та створено декілька гострих моментів. Одна із наших різнопланових атак на 17-й хвилині увінчалася голом. Утім, арбітр матчу не зарахував “круглого”, вважаючи, що він був забитий трускавчанам з офсайду.

Надалі рисунок гри мало чим змінився, проте ближче до завершення тайму суперник заграв більш організовано, чим дещо виріс в очах своїх вболівальників.

Другий тайм, можна назвати грою на зустрічних курсах із подальшим домінуванням нашої команди. На жаль, десь на хвилині 12-й атака господарів увінчалася взяттям наших воріт. До кінця матчу суперник на більше не спромігся. Як, на жаль, і наші футболісти, які наприкінці крайньої 10-хвилики матчу були близькими до бодай нічиєї.

Та ба! У попередньому коментарі для “ВР” головний тренер ФК “Новий Розділ” Андрій Гарапцьо такі поєдинки класифікував на футбольній термінології як “нефартові”. Сподіваємося, що наступні будуть фартовими. Бажаємо подальших перемог!

Після нинішнього туру ФК “Новий Розділ” і надалі перебуває на третьому місці турнірної таблиці -22 очки, СФК “Трускавець” – на другому (29 очок), ФК “Турбо” (Березів) – на першому (37 очок).

Іван БАСАРАБ

Схожі повідомлення

Супер-успіх “Веселки” у Болгарії: перші місця у чотирьох категоріях Міжнародного фестивалю пісні і танцю!

admin3

Ярина ЯЦЕНКО: “Вітаю християн Західного обряду із Великоднем, християн Східного обряду – із Вербною неділею!”

admin3

В перший день нового 2024-о року в громаду надійшла допомога для потреб ЗСУ від земляків із США – Ігоря і Світлани ПЕТЛЯК. Щиро вдячні!

admin3

«Тихих» передплатників «Вісника Розділля» старшим людям та СІ «Промінь життя» більшає…

admin3

Воїн-земляк завітав до Народного дому Берездовець

admin2

Чи можливо відродити знамениту волейбольну команду «Роздільчанка», яка постала у скрутні 90-ті? Так, але, як і тоді, усе залежить від фінансових можливостей

admin3

Залишити коментар