16.5 C
Lviv
03.05.2024
Новороздільська ОТГ

Благодійний концерт на підримку ЗСУ з нагоди Дня молоді у Новороздільському МБК “Молодість”: творча енергія вирувала аж за край!

Молодість – енергія життя. Це час,коли людина сповнена амбіцій, будь яка мета здається здійсненною і будь яке завдання їй по плечу. Молодість одне з найкоштовніших і найважчих етапів життя. В цей день незмінним залишаються веселощі, гарний настрій та дух свободи, притаманний молодим і гарячим серцям, сповненим надій, світлих мрій та найкращих сподівань.

Тому молодь художньої самодіяльності МБК ” Молодість” у свій день вирішила провести благодійний концерт у підтримку ЗСУ з нагоди Міжнародного дня молоді “З вірою у перемогу”, звітує звітує з приємністю і гордістю про визначну подію адміністратор ФБ – сторінки МБК “Молодість”

13 серпня на головній сцені міста відбувся цей захід, на якому активна, талановита молодь дарувала свою творчість мешканцям Нового Роздолу.

Своїм талантом в цей день ділилися: ведуча заходу Анастасія Петрів, зразковий ансамбль народного танцю ” Веселка” керівник Тетяна Михайлюк; солісти – Христина Сагало керівник Ірина Сагало, Христина Кудряшова та Тетяна Івать, керівник Ірина Жигаль, Діана Іваницька,Юрій Шеремет, Аліна Коваленко, керівник Наталія Фіцала, Христина Лесів; вокальний дует у складі Аліни Коваленко та Юрія Шеремети та вокального тріо ” Мрія” під керівництвом Наталії Фіцали та народного ансамблю пісні і музики

” Мальви” керівник Людмила Верес. А у центральному фойє були розміщені фотолокації на яких усі бажаючі мали змогу зробити жовто – блакитне селфі.

Нехай щирі думки і побажання учасників художньої самодіяльності Міського будинку культури “Молодість” зміцнять бойовий дух наших воїнів. Нехай допоможуть їм вижити і перемогти ненависного ворога.

Дякую всім, хто долучився до організації та проведення заходу.

І пам’ятайте!!! Ми обов’язково будемо жити в тій Україні, про яку мріємо і яку зараз відвойовуємо!

СЛАВА УКРАЇНІ!

СЛАВА ЗСУ!

ФБ-сторінка МБК “Молодість”

Схожі повідомлення

Вітаємо шановного Юрія Івановича ГИКАВЦЯ із знаменним ювілеєм – 70-річчям!

admin3

Авто від отців-сальваторіанців та Новороздільської громади – на фронт

admin2

СКОБ! Днями відбувся довгоочікуваний виховно-вишкільний сплав “Поплавок2023”

admin3

І став для нас Шевченко заповітом

admin2

Дмитро САПИГА: «Не пригадаю, від кого  почув, мовляв, Берездівці стали гуманітарним хабом Новороздільської громади. Як на мене, це не аж таке перебільшення…»

admin3

Новороздільська ЗШ №3 ім. Андрія Гергерта – осередок патріотичного виховання

admin2

Залишити коментар