16.5 C
Lviv
01.05.2024
Львівщина

Проросійська агентура не дрімає, а вперто поширює серед довірливих громадян наративи, що вводять в людей в оману, породжують розгубленість та протистояння. Не вірмо!

З повідомлень у соцмережах та ЗМІ ми дізнаємося, що відповідні вітчизняні правоохоронні органи доволі часто виявляють на наших теренах цих підступних агентів впливу росії. Підступної україноненависницької імперії зла , яка 24 лютого 2022 року розпочала широкомасшабне вторгнення, аби знищити Українську державу та український народ, а тих, хто залишився, змусити називати себе “росіянами”. Схоже, до такого різновиду геноциду мало хто з диктаторських режимів у світі “додумався”.

Водночас є ще чимало, так би мовити, невиявлених поширювачів “феесбешної” ІПСО ( ця абревіатура розшифровується як “інформаційно – психологічна операція”). Переважно вони активізуються паралельно із успіхами ЗСУ на фронтах, а також тематично переорієнтовують агітаційно – пропагандистьку складову в залежності, у якому регіоні нашої держави вони “працюють”.

До прикладу, на західних теренах, де знайшли прихисток і теплий прийом як місцевої влади, так і населення, внутрішньо переселені особи із сходу та півдня України, де агресор зруйнував десятки міст та соціальну інфраструктуру, ворожа агентура робить “інформаційні вкиди” про начебто давні узи єднання населення слов”янських народів – українців, росіян та білорусів, – які, на жаль, розірвані недолугими доморощеними політиками та політтехнологами США та Західної Європи, котрі тільки те і роблять, що намагаються розірвати ці дружні зв”язки.

Так само через своїх агентів впливу із числа завербованих місцевих мешканців або ж ВПО із числа російськомовних громадян вони у розмовах з мешканцями, або ж через підкуплені ресурси у соцмережах, начебто поміж іншим “пригадують” добрі часи срср, коли всі жили дружно і була тільки одна православна (московського патріархату) православна віра. І мимоволі спонукають до висновку, мовляв, якби не розвал срср, то все було б чудово і без війни.

Але із здобуттям Незалежності ми до дрібниць дізналися із прихованих комуністичною владою та КДБ джерел, що попри позірну вітрину інтернаціоналізму та дружбу народів, це була російська диктатура, яка знищувала носіїв національної ідентичності, “перекрутила” на свій російський лад історію нашої держави, а страшні злочини проти українців (геноцид, примусова колективізація сіл, виселення в табори ГУЛАГу сотні тисяч населення Західної України тощо) пояснювала то неврожаєм, то куркульським або ж буржуйським саботажем. А місцевих запроданців, які заради кар”єри вірнопіддано підтакували таким наративам, всіляко заохочували і просували на роботі.

Так комуністична ідеологічно – пропагаднистька олжа стала відомою. Пригадую побутову історію, яку оповів мені приятель, батьки якого (мати українка – східнячка, а тато – росіянин з Брянщини) ще в 60-х перебралися в наше місто. Отже, їхній знайомий, росіянин, якось після роботи, в день “получки”, зустрівся із сусідом – українцем з місцевих і вони пішли в буфет хильнути пива (таку визволителі принесли традицію). П”ють собі, п”ють, дружньо бесідують про те, про се. І розчулений росіянин в один момент міцно обійняв за шию свого приятеля- “західняка” і каже : “Слушай, а вєдь українци і русскіє – братья, да?” Ледь випручавшись з “дружніх обіймів”, сусід, захекуючись відповів: ” Так, але не рідні…”. Звісно, якби в ті часи, він би сказав все, що думає про “братній народ”, представники якого вислали в Сибір його працьовитих родичів як куркулів, то ним могли б зацікавитися “кадебешники”. А так вийшла начебто жартівлива історія.

Зараз дещо інша, значно суворіша історія: кацапська орда пішла війною і хоче нас знищити. І ЗСУ і тил роблять все можливе, аби протистояти споконвічним україноненависникам. Вже настав перелом, наша армія наступає на декількох фронтах.

І саме в цей момент активізуються ворожі ІПСО, особливо у містах та населених пунктах Львівської області.. Їхній арсенал підступний та розмаїтий. Вони прикидаються простими і наївними, начебто такими як усі. Але мета їхня диявольська – увійти в довіру до людей, щоб сіяти ворожнечу і зневіру. Так діє російська мережа. Тому не слід, як кажуть, брати на віру деякі підозрілі тексти у соцмережах. Краще добре обдумати такого роду інформацію, перевірити першоджерела. У такий спосіб простіше виявити російську дезінформацію, аби не потрапити у тенета лукавої інформаційно психологічної операції ворога, спрямованої на розкол українського суспільства, на послаблення нашої єдності у смертельній битві з кацапським окупантом. Тому ми повинні бути пильними і згуртованими

Юрій ГІЛЕЦЬКИЙ

Фото ілюстративне

Схожі повідомлення

За фактом побиття першокурсників одного з училищ на Львівщині розпочато кримінальне провадження

admin3

На понад 7 млн грн наркотиків і психотропів заготував до збуту 19-річний львів’янин, але правоохоронці завадили злочинному “бізнесу” – затримали зловмисника “на гарячому” і вилучили “товар”

admin3

У Львові правоохоронці затримали посадовця міської ради за підозрою в одержанні хабара в сумі 1,5 тис. дол. США

admin3

‘‘Гвардія наступу‘‘ – на Львівщині розпочалась національна кампанія

admin2

За тиждень на Львівщині зафіксували майже 200 випадків захворювання на COVID-19

admin3

“Смотрящему” в Дрогобицькій виправній колонії львівські поліцейські повідомили підозру за вимагання коштів з ув’язнених. Серед підозрюваних і його довірена особа

admin3

Залишити коментар