16.5 C
Lviv
21.05.2024
Львівщина

12 серпня День молоді на Львівщині відзначать форумом «Пазли Перемоги»

День молоді на Львівщині відзначать форумом «Пазли Перемоги»

У суботу, 12 серпня, в Україні відзначатимуть День молоді. З нагоди свята управління молоді та спорту Львівської ОВА організовує Всеукраїнський молодіжний форум «Пазли Перемоги». Для участі потрібно попередньо зареєструватися, адже кількість місць обмежена.

Про це йдеться у повідомленні пресслужби Львівської ОВА (ОДА).

«Молодь Львівщини сьогодні робить багато для перемоги України. Цей форум – можливість обміркувати все, чого нам вдалось досягти завдяки спільним діям та поміркувати над тим, в яких сферах важливо надалі прикладати ще більше зусиль.  У формі реєстрацій ми вже бачимо імена десятків активних молодих лідерів з різних громад Львівщини, ідеї яких змінюють нашу країну на краще.  Ми запрошуємо також приєднуватись молодь з інших областей – обмінятись досвідом, поспілкуватись та знайти нові можливості для розвитку», – розповідає керівник управління молоді та спорту Львівської ОВА Роман Хім’як.  

У програмі форуму – панельні дискусії щодо актуальних тем, які стосуються молодіжної політики та соціального розвитку, можливості для створення нових контактів та знайомств з молодими лідерами з інших регіонів України та неформальне спілкування, що допоможе відпочити і зарядитись позитивною енергією.

Зареєструватись можна за посиланням: https://forms.gle/iLhyDwRd8NGSL2PW7. Оскільки кількість місць з міркувань безпеки обмежена, організатори рекомендують не зволікати з реєстрацією. 

Схожі повідомлення

На Львівщині стартує опалювальний сезон

admin3

У Червонограді стартує процес перейменування міста

admin3

Слідчі Нацполіції розшукують потерпілих від масштабної шахрайської схеми, замаскованої під криптоінвестиційний проєкт

admin3

Прізвища ухилянтів через систему “Шлях” – рішення суду

admin2

Наркотики і зброя серед трун та вінків – у Львові поліцейські провели обшук у бюро ритуальних послуг

admin3

В’язень виправної колонії на Львівщині, завербований фсб, намагався з дружиною “на волі” підготувати ворожий ракетний удар по ТЕС, щоб знеструмити Львів, але завадила СБУ

admin3

Залишити коментар