16.5 C
Lviv
27.04.2024
Україна

Дядя Жора представляє “Лівий берег”: Мелодія кохання та романтичного настрою на новому музичному треці!

Український шоумен Вадим Мичковський, краще відомий як Дядя Жора, знову не залишає своїх шанувальників байдужими. Нещодавно він випустив свій новий трек “Лівий берег”, який став справжнім музичним літом для усіх закоханих.

“Лівий берег” – це не просто пісня, це повний емоцій маніфест, який переносить слухачів на хвилюючий літній вечір у серці Києва. Мелодія, слова та аранжування створюють непередбачувані асоціації, спонукаючи зануритися у світ закоханих та їх незабутніх моментів.

“Я дуже хотів, щоб ця пісня стала втіленням нашої коханої столиці та незабутніх літніх моментів, які ми проводимо на Лівому Березі. Це трек про нас, про наше кохання, про наше щастя у дзеркалі Дніпра” – зізнався Дядя Жора.

Трек шоумена Дяді Жори «Лівий Берег» на всіх цифрових платформах: https://orcd.co/livyy_bereh

Разом з піснею, Дядя Жора випустив чарівний відеокліп, який запрошує нас на мальовничий “Лівий берег” столиці. У цьому відео відбувається справжнє музичне свято, а кожен кадр переповнений романтикою та позитивом.

Дядя Жора продовжує радувати своїх шанувальників не тільки чудовою музикою, а й активно займається благодійною діяльністю. Він планує випустити ще декілька хітів та організувати всеукраїнський благодійний тур.

Тож не пропустіть можливість зануритися у світ кохання та літньої романтики разом із Дядею Жорою та його захоплюючим треком “Лівий берег”!

Схожі повідомлення

“Нa дepeвaх бyлu пօвiաeнi юнi дiвчaтa. 0гօлені тa poзipвaнi!”, – cвiдчeння oчeвuдцiв з Кuївcьк0ї oблacтi

admin3

Види опалення

admin

34-річний мешканець Новояворівська і наркотики розповсюджував, і зброю зберігав. Досудове розслідування триває

admin3

Керівник ТзОВ обшахрував відділ освіти Жовківської міськради на 200 тис. грн, присвоївши кошти за невиконані будівельні роботи

admin3

Ключове за добу: ще один випадок сказу зафіксували на Львівщині- в Івано – Франківській громаді Яворівського району

admin3

УВАГА! Потужна магнітна буря!

admin2

Залишити коментар