16.5 C
Lviv
02.05.2024
Новороздільська ОТГ

Позитивний результат нового проєкту – кімната-їдальня в дії

“Освоєння” нових приміщень у будівлі, де розташоване Управління соціального захисту населення у Новому Роздолі, стало потребою і постійною турботою працівників Управління. Його начальник Галина Калінчук наполегливо йде вперед, неймовірними стараннями перетворивши колишні порожні кімнати у незвичайну сенсорну кімнату та дитячу ігрову кімнату “Планета мрій”. І на цьому не зупиняється. Є ще приміщення, а діточкам, які приходять сюди займатися, необхідно десь і відпочити, поспілкуватися, попити чайку і перекусити зрештою.

Тож новий крок знову увінчався успіхом.

Ініціативна група під керівництвом активної Галини Калінчук, до складу якої входять працівники Управління соцзахисту, особи з числа внутрішньо-переміщених осіб та небайдужі мешканці, за підтримки ГО “Агенція розвитку Розділля” подала новий проєкт – створення на третьому поверсі поряд із сенсорною кімнатою свого роду кімнату-їдальню для вразливих категорій дітей, де дітки з інвалідністю навчатимуться користуватися електроприладами. І, що є очікуваним і логічним, стали переможцями.

Проєкт проводиться МОМ (міжнародна організація з міграції) за підтримки Угорської Екуменічної Служби Допомоги, програма підтримки ВПО та інших осіб, які постраждали внаслідок війни, і приймаючих громад в Україні.

Щойно наприкінці червня завершивши ремонт і обладнавши кімнату необхідними меблями – столи, стільці, комод тощо та електроприладами – працівники соціальних служб задіяли нове приміщення.

Тут уже неодноразово проводилися майстер-класи з розписування сумок, конкурси малюнків. Та й загалом дітки залюбки тут спілкуються і перекушують у перервах між активним дозвіллям.

Схожі повідомлення

Новий Розділ: кінець опалювального сезону…

admin2

Позачергове засідання міського виконавчого комітету – виділено кошти з резерву

admin2

Вогнеборці ліквідували пожежу в господарській будівлі смт. Розділ

admin2

У Новому Роздолі: рятувальники допомогли медикам врятувати бабусю

admin2

Станківці-Тужанівці: Роман СОМИК і плеяда станківецьких художників

admin2

Упокоївся в Бозі знаний новорозділець

admin2

Залишити коментар