16.5 C
Lviv
17.05.2024
Новороздільська ОТГ

Новороздільські підлітки назбирали 363 гривні і занесли у добровільну спільноту “Ми разом”, аби збільшити фонд на придбання тканини для плетіння маскувальних сіток на фронт

Про патріотичний вчинок дітей днями повідомив редакцію “ВР” пан Іван КІЧУРЧАК, який вже тривалий час долучився до дружного колективу “Ми разом”, у якому небайдужі місцеві мешканці та тимчасово переселені особи з різних кутків України плетуть маскувальні сітки для бійців ЗСУ.

Що й казати, майстри і майстрині з відомої новороздільської волонтерської “артілі” (так вони жартома називають приміщення на території міської лікарні, надане для їхньої роботи) були розчулені такою офірою і щиро подякували хлопчкакам за їхній внесок у борортьбу з російськими агресорами:

Наша спільнота “Ми разом” висловлює подяку хлопчикам, які сьогодні зробили свій маленький внесок у нашу перемогу- зібрали кошти в сумі 363 грн і пожертвували нам на тканину для плетіння маскувальних сіток.

Низький уклін батькам, які виховують таких свідомих патріотів!”

Що ж, приклад цих двох друзів вартий наслідування, а насамперед дорослими мешканцями нашого славного міста і громади. Все для фронту, все для ПЕРЕМОГИ.

Схожі повідомлення

Новороздільська ТЕЦ та теплові мережі до опалювального сезону готові!

admin3

Тужанівська школа – наймолодша і найсучасніша

admin2

На крадіжці затримали новороздільчанина. Покарання буде згідно законів воєнного часу

admin2

Призери внутрішнього турніру “Кубок Розділля”

admin3

П’ятниця, 10 травня: запрошуємо на зустріч з військовими письменниками Лідією Ільків, Сталіною Чубенко та Володимиром Коротем у Центральній бібліотеці Нового Роздолу

admin3

Новороздільська громада один день буде без газу

admin2

Залишити коментар